Wyniki coraz bliżej chyba 1 zł początek..Czy ty wy potrafisz wogóle czytać raporty?? Zobacz jaki miałeś 3kw....Same straty Rok do roku kwartał do kwartału
Tam masz setki procent urosło od marca do przodu i coś robią a tutaj poniżej...Smieć i krzak .Zadne spółki nie poleciały tak w doł poniżej kursów marcowych,więc właśnie coś w tym jest!!
Jak brałem biomaxime to po 7 z hakiem placiłem i 6 też się zdarzyło to ile według ciebie na dzień dzisiejszy urosło??? Do przodu czy do tyłu 10% 50% 100% czy 400% ?????
I tam nie masz sracz...ki że zleci poniżej 6 czy 5 a tutaj w ciągu roku to z cztery razy śmieć zaliczył kurs 3 i raz już 1.77 z 19 czy z 10...Dlaczego????
Dnia 2021-01-10 o godz. 14:41 ~Widłowy napisał(a): > I tam nie masz sracz...ki że zleci poniżej 6 czy 5 a tutaj w ciągu roku to z cztery razy śmieć zaliczył kurs 3 i raz już 1.77 z 19 czy z 10...Dlaczego????
Bo to papier czysto spekulacyjny,mozesz duzo zarobic,ale tez i duzo stracic,dlatego tutaj trzeba grac(nie inwestowac)mala kwota i caly czas przy notowaniach.A jesli chodzi o BMX to ja na niej sporo zarobilam ,mam dobre wspomnienia.
Niestety Panowie trend wzrostwy na ostatniej sesji został złamany .szczytem tego rajdu okazał się poziom 4.90 Teraz jak kupujący nie odbudują krzywej wzrostowej nastąpi głęboka korekta zresztą każdy to wie ze po wzroście zawsze jest korekta wczesneij czy później tu moim zdaniem doszło do szczytu i nastąpi korekta 33%wzrostowej . mogę się mylić ale tak to wygląda