Jakich wzrostów przecież to gówno idzie powoli na dno - ludziska już nie kupują tych badziewnych gazet od jąkały a i cała reszta w opłakanym stanie kwestia krótkiego czasu jak to zostanie zatopione
Im szybciej zatonie gw tym lepiej dla ludu w Polin. Dla agory i akcjonariuszy biznesowo też było by lepiej jakby zamknęła gw. Mówię o tym od dawna. Że Pan Soros byłby niezadowolony -trudno.
PAN SOROS TO WIELKI BIZNESMEN, NO I MA SWOJE POGLĄDY, A INWESTUJE ZE SWOICH PIENIĘDZY, I ZARABIA SWYMI PIENIĘDZMI, TO CO MACIE DO SZANOWNEGO PANA SOROSA? JA TEGO STARSZEGO PANA LUBIĘ, MA COŚ CZEGO WY BŁAZNY ŹLE PISZĄCE O PANU SOROSU NIE MACIE, I TO WAS BOLI. WY NIE MACIE GŁOWY DO INTERESU, SZKODA MI WAS PANOWIE. ALE CO ZROBIĆ, PAN BÓG GŁUPKAMI SIĘ NIE POSŁUGUJE, JEDYNIE MARNI POLITYCY TO ROBIĄ.
Bardzo miły ten franio, a jak z parówą, no może paróweczką mini. Ale Mazur daje, pisze że Angela ma gaz, a RP miała mieć, by mieć gaz, z a tu Dania wycofała się z rury Batic Fipo. A Czesi wyłączają polską kopalnię, a teraz ruch taki że, to jak mówi Mazur Lotos musi kupić PKN Orlen, bo Orlen może nie kupić ropy z Rosji. A temat załatwi Miasto Gdańsk i kupi ropę od Rosji dla Rafinerii Lotos.
Dnia 2021-05-29 o godz. 11:42 ~Franek_Chicago napisał(a): > Mazur to jest stary zagorzały komunista . ...
I KTO TO PISZE> GAMOŃ JAKIŚ? DONALD TUSK WRACA DO RP I BĘDZIE PREZYDENTEM RP, TAKIE CZASY, JA ZAWSZE WIEDZIAŁEM ŻE TUSK TO ZNAKOMITY POLITYK, A TERAZ BĘDZIE PRAZYDENTEM. PANIE PREZYDENCIE DONALDZIE TUSK, NIECH PAN PAMIĘTA KTO PIERWSZY POWIEDZIAŁ DO PANA, PANIE PREZYDENCIE RP.