poprzedni wzrost rozpoczęty był od 80 groszy , doszedł do 5,6 teraz baza to 2,5 - dokąd zaniesie teraz ? suma wolumenu ostatnich 3 miesięcy jest mniejsza jak miesiąc wzrostów w maju cały czas podkreślałem, że papier jest zbierany i tak jest nadal . oby nikomu nie zachciało się otwarcia z luką w czwartek ! Powodzenia
Do tej ceny mało kto tu zostanie
Ci co wiszą do 5,7 szczęśliwi będą jak zejdą z haka.
Ostatnimi czasy zrobiły się modne krótkie ruchy.
Xtb po konsoli pięknie wybiło
Fundamenty
Dnia 2021-01-05 o godz. 20:28 ~Zeus napisał(a): > Do tej ceny mało kto tu zostanie > > Ci co wiszą do 5,7 szczęśliwi będą jak zejdą z haka. > > Ostatnimi czasy zrobiły się modne krótkie ruchy. > > Xtb po konsoli pięknie wybiło > > Fundamenty
I ty na pewno bedziesz jednym z tych ktorzy zejdą. Gdyby bylo inaczej to bys stad wczesniej nie wychodził. Pozniej znowu sie zacznie naganianie na spadki. Teraz powtarzasz findamenty, a jeszcze niedawno " kurs akcji do końca rokujutro na stałe żegnacie 3 i witacie 2" - a przecież od tego czasu fundamenty sie nie zmieniły
Dnia 2021-01-05 o godz. 18:40 ~zeus napisał(a): > jak widzisz giełda to nie zabawka dla dzieci > strzel jeszcze focha > > czy z tobą , czy bez ciebie jedziemy > mamy czas , spokojnie , powolutku > fajerwerki już były > Ja widze tylko ze jesteś fałszywą gnidą. Miales czekac na 50 groszy, a kupiles po 3. Tylko czekac az znowu zaczniesz naganiac na spadki. A ja wciąż mam akcje, wiec tez pojade
W wielu sprawach się mylisz
Po ile kupowałem skąd możesz wiedzieć
A może po 5,7 ?
A może do 2,52?
Nie jest to istotne , popłacz sobie w rękaw , wyżal się mamusi
Piszesz jak baba
Panowie,luz. Siedzimy w tej samej windzie,która się trochę zepsuła na koniec roku,ale mechanior powinien się z tym już uporać :-). Także powoli do góry,a każdy wysiądzie na odpowiednim piętrze. Ja w sumie nie wiem,na którym,ale powinno być dwucyfrowe :-D. Cieszy mnie też,że Wikana rośnie,w której ma udziały,to jednak nie był zły zakup z jego strony :-). Oby spółki Buchaja obdarzyły nas profitami. Dziś trzech króli,no to myk! https://www.youtube.com/watch?v=STyZJnBmNMk