Polecam zobaczyć wrzutkę, nowy tytuł zostanie zaprezentowany w tym roku, podobno jest na co czekać
Zespół liczy 50 pracowników + dodatkowi kontraktorzy to bardzo dobre informacje, mimo to do niczego nie namawiam, sami sobie oceńcie potencjał spółki na ten rok
Pozdrowienia dla trolli takich jak trejder69, realista i reszty, jesteście maluchami i rozumiem, że musicie grać pod kółka, ale to brak godności, działacie na szkodę osób nie związanych mocno z tradingiem i moim zadaniem jest prostowanie waszych nic wartych wpisów.
Czego ty ode mnie chcesz człowieku? Mam mały pakiet i nie będę zakłamywał rzeczywistości jak ty że jest wspaniale. January robi cie w bambuko, wywalił akcje na fali entuzjazmu i kolejny raz przełożyli połączenie a ty udajesz że deszcz pada. Napisałem ze dwa komentarze przez ostatni miesiąc a ty mnie od troli wyzywasz lol
Będzie się działo, ekipa Ice Code Games jest bardzo optymistycznie nastawiona na ten rok, ich celem jest, aby 2021 rok był ich najlepszym. Warto czekać, już niedługo przekonamy się jakie wielkie rzeczy nam pokażą.
Nie dziwię się, że używasz wyzwisk, bo to nic nie kosztuje, a na więcej Cię nie stać
Jeśli do połączenia nie dojdzie to wejdzie coś innego, a ja stracę zaufanie do inwestowania w spółki Januarego Ciszewskiego i tyle, nic się więcej nie stanie
Wyluzuj
zawsze ktoś się znajdzie co będzie negował połączenie mamy czas do końca lutego i trzymamy. Dzisiaj jeden narzekał na INW , straszył 200k i uciekł a tam 29,01walne decyzyjne i tyle w temacie