• Pozytywne myślenie..?. Autor: ~Leon74 [188.146.160.*]
    Właśnie piszę że teraz należy forum sanwila zalać pozytywnym mysleniem, bo jak ktoś poczyta wiekszości wątków to sama kicha i tym podobne wpisy,Rozumiem sanwil ma krótką sprzedaż i sie zarabia ale tu podłącz się jeden z drugim i graj na longa
  • Re: Pozytywne myślenie..?. Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Ja jestem pozytywnie nastawiony i na longa. I kilka osób,do których mam szacunek,też :-).
  • Re: Pozytywne myślenie..?. Autor: ~Jaktozwykle [37.72.126.*]
    Cierpliwi zostają wynagrodzeni
  • Re: Pozytywne myślenie..?. Autor: ~we [193.192.177.*]
    Dnia 2021-01-05 o godz. 16:18 cmpunk napisał(a):
    > Ja jestem pozytywnie nastawiony i na longa. I kilka osób,do których mam szacunek,też :-).

Ty jeszcze nie byłeś tu na porządnym minusie :P
    Przy -30 czy 40% troche inaczej sie myśli - bo skoro spadło tyle moglo spasc to mogloby i wiecej, mimo ze są zyski
  • Re: Pozytywne myślenie..?. Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2021-01-05 o godz. 16:30 ~we napisał(a):
    > Dnia 2021-01-05 o godz. 16:18 cmpunk napisał(a):
    > > Ja jestem pozytywnie nastawiony i na longa. I kilka osób,do których mam szacunek,też :-).
    >
    > Ty jeszcze nie byłeś tu na porządnym minusie :P
    > Przy -30 czy 40% troche inaczej sie myśli - bo skoro spadło tyle moglo spasc to mogloby i wiecej, mimo ze są zyski

Na jakim minusie tu byłem,to tylko ja wiem,może napiszę w skrócie,że z ponad 60 koła,które kiedyś tu wrzuciłem,w pewnym momencie zamieniło się w niewiele ponad tysiaka. To trochę większy zjazd,niż 30-40% :-). Ale uwierzyłem jeszcze raz w tą spółkę i uważam,że to,co straciłem (teoretycznie,bo nie sprzedałem) to odrobię :-).
[x]
SANWIL -0,75% 1,32 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.