• Arkusz zleceń Autor: ~Bimus [46.204.21.*]
    Co powiecie o arkuszu zleceń? Sporo akcji na sell między 25 a 30. Teoretycznie łączna wartość to kilkaset tysięcy. Uda się to zebrać?
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Pati [91.227.159.*]
    Nie ma sensu tego liczyć. Jeśli jednak chcesz wiedzieć ,to jak dla mnie to nie jest dużo.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Artann [46.204.20.*]
    Jak pozbierają do 25 i nie będzie nikt oddawał to podniosą wyżej i będą zbierać do 30 potem wybicie, Każdy widzi jak rosną zyski skokowo więc kolejne miesiące będą tylko lepsze tak że ja poczekam i będę oddawał dużo wyżej a może zostawię na rok bo tu dużo fajnych inwestycji jest robionych można poczytać na ich stronie pozdrawiam
  • Re: Arkusz zleceń Autor: abesiak [5.173.242.*]
    dzisiejszy zasięg to 26 z groszem obym się mylił i był wyższy :)
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Kris [176.113.204.*]
    Nie widzicie już dystrybucji ? Zapomnijcie o 30 zł , przygotujcie sie mentalnie na poniżej 20.
    w tej chwili nic głupszego nie mogłeś wymyślić
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Aln [5.173.176.*]
    Dystrybucja buahahhaahaha kolego weź giełdę zostaw bo to nie ma sensu w Twoim przypadku
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Gepeto [37.47.61.*]
    Jeśli dzisiaj zamek będzie powyżej 25 ziko to droga otwarta ale widać ze sporo tu ludkow wchodziło po 15/16 i cashują proste. Popyt jest i tego się trzymajmy. Co dalej zobaczymy.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Artann [46.204.20.*]
    Ten co sypie zawsze tak pisze by inni się podłączyli i mogli znów odkupić i kółeczka robić ja inwestuje długo terminowo a nie robię kółeczka.
    przy 23.600 ciekawa sytuacja, wolumen 6966. Dla tych maruderów co tu dziś liczą na wzrost 50%... wartość zleceń w arkuszu względem wczoraj wzrosła o ponad 100 tys. więc nie płaczcie, że tutaj się nic nie dzieje.
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.