Podobno w trakcie przerwy świątecznej Mielcarka musiała erka na ojom zabrać, bo chłop grał w komputer 4 doby bez przerwy. Jak ci Japończycy w kafejkach. Tak było, nie zmyślam.
Dnia 2021-01-04 o godz. 21:41 ~makabrra napisał(a): > Dnia 2021-01-04 o godz. 21:20 ~nowy napisał(a): > > a ta gra to w ogóle będzie? > > Jak mielcarek ogra wszystkie nowe tytuły na konsole to może będzie
Dnia 2021-01-04 o godz. 21:51 ~gracz napisał(a): > Dnia 2021-01-04 o godz. 21:41 ~makabrra napisał(a): > > Dnia 2021-01-04 o godz. 21:20 ~nowy napisał(a): > > > a ta gra to w ogóle będzie? > > > > Jak mielcarek ogra wszystkie nowe tytuły na konsole to może będzie > > Boli dupa, że nie masz tyle czasu na granie xD ?
Otóż nie, wręcz przeciwnie, sporo czasu poświęciłem i mogę aktualnie poświęcić na granie ale przestało mnie to kręcić. Wole pouprawiać trolling na forum bankiera w dziale DDI przez ten czas.
Jak gra może nie być na wishlist steam? Ogarniasz w ogóle o czym mówisz? Gra nie jest na wishliście tylko ma wishlistę. Wishlista nie jest publiczna. Ma do niej dostęp twórca/wydawca gry. Więc przestań już bredzić bo jesteś mega nieogarnięty.
Ewentualnie gra może być w sekcji "nadchodzące gry" lub "popularne nadchodzące". Ale nie jest nadchodząca bo nie ma solidnej daty premiery. Jak będzie data to steam zacznie to ustawać w algorytmie. Tyle nauki na dzisiaj.