• 6 mieszkań Autor: ~Gallileo [193.102.79.*]
    sprzedanych w końcówce roku, jeszcze nie wiem w jakich projektach, sprawdzę po sesji
  • Re: 6 mieszkań Autor: ~Gallileo [83.9.118.*]
    tych 6 mieszkan ktore wlasnie zniknely z ofertry to ostatnie 6 mieszkan w Zielonych Tarasach w Rzeszowie
  • Re: 6 mieszkań Autor: ~nowynamastersie [46.174.213.*]
    Znasz może ilość sprzedanych w Wikana Square tam są najdroższe
    Z Wikaną Square jest mały problem bo tam gdzie sprawdzam nie aktualizuja na bieżąco poza tym tam sa dane tylko dla budynku A, ale pare dni temu sprawdzalem bezposrednio na stronie WIkany i tam na chwile obecną jesli informacje sa aktualne to w budynku A sprzedanych naliczylem 85 a w budynku B - 92. Czyli w sumie 177 mieszkań
    czyli ogólnie jak za takie ceny nie żle
    dziękuje za informacje jesteś dobrze zorientowany dlatego zapytałem , jeszcze raz dzięki

oczywiście nieżle nie chciałbym wyjść za niedouczonego chociaż na takiego wyszedłem
    Nie ma sprawy, biorąc pod uwagę epidemię i ceny to rzeczywiście nieźle, chociaż można się było tego spodziewać, bo sam wiesz najlepiej jak dobra to jest lokalizacja. Myślę że gdyby nie pandemia to sprzedanych byloby już conajmniej 90%
    to prawda
  • Re: 6 mieszkań Autor: ~Gallileo [83.9.120.*]
    pierwsze mieszkanie w Nowym Roku tez juz sprzedane - w Wikana Residence w Lublinie
  • Re: 6 mieszkań Autor: ~obywatel-M [37.47.11.*]
    Wikana sprzedaje mieszkania bezpośrednio, to ma znaczenie dla kupujących. ( od 7,300 zł/m2 )

Wikana Residence to zespół czterech ekskluzywnych pięciokondygnacyjnych budynków mieszkalno-usługowych z garażem podziemnym. Budynki zaprojektowano w ścisłej relacji ze środowiskiem naturalnym, które jest jednym z najważniejszych walorów tego projektu. Na terenie realizowanej inwestycji znajduje się zabytkowy starodrzew, na kanwie którego została zaplanowana zabudowa wspomnianego zespołu mieszkaniowo – usługowego. Budynki wpisano w przestrzenie pomiędzy drzewami, co jest przejawem współczesnego sposobu kształtowania architektury i sprawiło, że ich forma uzupełnia zarys przyrodniczy.
  • Re: 6 mieszkań Autor: ~obywatel-M [37.47.11.*]
    Tak na marginesie, gdyby Wikana sprzedała 90% swoich mieszkań to mogłaby sama spłacić wszystkie swoje zobowiązania bez potrzeby sprzedaży obligacji.
[x]
WIKANA 0,00% 7,70 2026-05-08 09:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.