Gdzie ci wszyscy naganiacze się podziali? Czyżby w chlewni się schowali?? Taka cisza na forum nikt nic nie nagania, że potencjał na 100 zł itp. Bolero, Lucky i inni co z wami ?
Gfd matole jeśli chcesz mnie zdenerwować tymi dolnymi widłami to ci się nie uda ponieważ nie mam akcji tej spółki. Pisałem tu tylko aby sprawdzić czy już tacy jak ty jeszcze tu jesteście czy na innej spółce już wieszacie na haki.
Radze albo sprzedac sms lub poczekać albo dokupic p2c i czekać tu bedzie korekta 0.20gr. Spada wolniej !!! Poczujesz jak wroce na sms i z jakim kapitałem
Juz nie jaraj się tak p2c jak dziecko grabkami w piaskownicy, nie chcesz sms to spadaj tam na forum, nie musisz się tutaj nam chwalić czy żalić jaki ty investro bo kupiłeś p2c, chłopie ogarnij sie
A co wy myślicie że sobie dojną krowę znaleźliście która będzie was karmić trzeba było trzymać akcję i czekać na 5 zł. A nie zobaczyliście złotówkę i zaczęliście zyski realizować. Rzuciliście się do sprzedaży jak sępy. Spółka jest przyszłością trzeba czekać. Nikt nie będzie kułkowiczom pchał pieniędzy do kieszeni.