Uważam ze ten rok będzie przełomowy. Albo w jedna albo w drugą stronę. Obstawiam kierunek północny. Za rok o tej porze bez względu na rezultat przypomnę ten post. Groclin mimo braku fundamentalnych przesłanek generuje pozytywną dywergencje na MACD. Uważam ze jest tu potencjał do kilkuset % zysku. Kapitalizacja 11,5 mln zł jest wręcz śmieszna.
CDProjekt chłopcy dali ciała, bo trudno jest przygotować taką grę na wszystkie platformy i bez błędów.I po prostu nie zdążyli.Teraz z wielkiego hajpu zrobił się wielki hejt.
Niemniej jednak,powrót na szczyty jest możliwy.Po dopracowaniu gry,potencjał ma taki,że można ją śmiało ustawić w kolekcji największych światowych hitów RPG.
Ale to inwestycja w dłuższym planie.A nas interesuje tu i teraz
PRZYKŁAD SZKOŁY FRANCUSKIEJ
O WYMIARZE GLOBALNYM
GOTOWANIE ZWYKŁE
GOTOWANIE POSPOLITE
ŻABY
WOLNOŚĆ RÓWNOŚĆ
I BRATERSTWO NA WOLNYM OGNIU
OD ŻOŁĄDKA DO SERCA
Brakuje INFO Bez tego ten wzrost tak jak i poprzednie będzie czystą spekulacją. GROCLIN ma ogromny potencjał do wzrostu i wręcz mnie to dziwie dlaczego GERSTNER nie chce tego wykorzystać.
miki mówisz że graja sami ze sobą a jak wystawiłem karton z rana po 1,495 to od razu mi wzięli teraz sobie w brode pluje ze oddałem za psi grosz, co prawda kupiłem taniej ale zarobek mizerny,
Może rośnie pod info, oni mają karty na stole jak będzie euforia to będą sprzedawać inwestorom bo wiedzą że mogą zbić kurs. To że od Ciebie dzisiaj kupili nic nie znaczy, będziemy obserwować, na razie jest podpucha.
Zobaczymy jutro jak i do ilu dotrze kurs i czy zostanie czy sie zwali na dol .mysle ze jutro będzie wazny dzien a info dopiero po weekendzie o ile jakies bedzie .
Nie podnieca mnie to, taki obrót to prezes ze słupami zrobi. Powtarzam oni mają prawie wszystkie akcje, mają karty na stole. Narysują nam teraz ładny wykres tak samo jak zrobili dużą zwałę przez ostatnie lata. W Polsce nie trzeba nic produkować, wystarczy drogo sprzedać akcje naiwnym a tanio odkupić od spanikowanych.Pozdrawiam.
muszę zmienić aplikację, bo u mnie rakiety nie widać... co prawda początek dnia ale rakieta raczej startuje na 0 a nie po czasie, po czasie to niewybuch się detonuje.