Witam,.Jacobb, moze zle moze dobrze ale poczytalem o tej spolce i zdecydowalem ze sobieTu wejde niee ukrywam ze mnie Naprowadziles a czy bede Ci wdzieczny???, wszedlem bardzo ostroznie 20 k akcji a na innbok jestem caly czas, tam wisze prawie na 6, i to jak na mnie ogrom akcji,.ale mam nadzieje ze zejde z nawiazka z haka, jak Myslisz ?
Na Inwestycjach pewnie trochę poczekasz na solidny zysk ale ekipa GameDust ma potencjał, który mam nadzieję szybko pokaże. Moim zdaniem szybciej niż nam się wydaje. Ja mam już też solidny pakiecik i jestem wyjątkowo spokojny . Na razie jest wyjątkowo spokojnie ale to moim zdaniem bardzo dobrze bo można się zbroić w papier póki spekuła trzyma się z dala. Po samym przejęciu nie upatruję jakiegoś megaskoku kursu ale już po espi kolejnych tak.
W końcu jakieś normalne wpisy bez trollowania . Po 4 letniej przerwie wróciłem na giełdę , ale nie spodziewałem się aż tak dużego narybku trolli . Ale widzę ze ostało się kilku ciekawo opisujących rzeczywistość inwestorów. Inwestycje kupowałem w 2017 roku jakoś po 19 groszy chyba i teraz po czasie miło się zaskoczyłem i widzę perspektywy tej spółki . Co ciekawego możecie jeszcze podrzucić? Wielu słucha barta. Dla mnie wydaje się to zbyt ryzykowne . Pozdrawiam i życzę sukcesów w Nowym Roku
No to od 29.01 witamy w gamingu VR. Inwestowałeś w media a tu niespodzianka. W pierwszym kwartale GameDust powinno już się pokazać na szerokim rynku . Mają dobrego znanego dystrybutora - szybko będzie o nich głośno
Tam mu na koniec arkusza wstawiłem ponad 70k po 20zł żeby sobie zaglądał a przy dobrych wiatrach za rok okazyjnie kupił:))))))))) Reszta zakopana na longa...
Jeszcze powiedz, że to ty dajesz na S te akcje golasie:))))))))
Już 3x się skompromitowałeś i dalej tu wkręcasz . Do 29 a może i dłużej będzie przesypywanie z wora do wora ...