Klienci Spoko w 2020 r. przesłali dodatkową kwotę w wysokości ponad 2 000 000 EUR *! Było to możliwe dzięki naszemu najlepszemu kursowi walut każdego dnia i 0 przelewom prowizyjnym.
Profil na FB, informowali kilka dni temu ;). Mnie bardziej ciekawi termin konwersji pożyczek na akcje, który już upłynął... więc albo na dniach info albo gdzieś utkwiło w KNF/sądzie i emisja czeka na rejestrację? W każdym razie przyda się jakiś update od zarządu. Nowy rok - lepszy rok dla F I V przed nami :). Pozdrawiam i do poniedziałku!.
Omka. Z moich obliczeń wynika, że Spoko przy 250k aktywnych użytkowników jest na dzisiaj warte 550 mln zł. Może niektórzy się zdziwią, ale prawdziwy skup akcji zacznie się na poziomie 5 zł.
Coraz poważniej trzeba przyglądać się również IGS SA. Tutaj już też powinny być niedługo wyłożone "karty na stół" i wskazanie czym faktycznie Spółka będzie się zajmować!?
Mam podobne wyliczenia 500-600mln, jednak pamiętaj że udziały to 60%, więc realnie mogło by to być 300-350mln jeżeli chodzi o wycenę FI V. Obstawiam że następna dane pokażą 330-350k aktywnych użytkowników, w grudniu przybyło ich znacząco więcej niż w listopadzie.
Przeżyłem tutaj prawie tyle co Tom Hanks na wyspie i nie zamierzam oddawać nawet za 10 zł. Może to potrwa 5 lat, ale doczekam się głównego parkietu, dywidendy i 50zl za akcje.