Chłopie nie gadaj tyle ,tylko kupuj tanie akcje po 9-15 zł z rynku,to przecież prawdziwa okazja!Zanim rodzina Sytka i jego bliscy wszystko wykupi...Rano w poniedziałek wszystko do 10 zł sam kupuję i czekam do 45 zł.
Ehh jak tu siedzą takie gamonie,które nie wiedzą co to sarkazm,to nic nie poradzę,zdania nie zmieniłem i ścierwa nie ruszam .I już w styczniu zobaczycie, ile akcje Afhola sa warte...max 2 zł
Aforti exchange musieli wyczyscic pod debiut w UK, ale aktualne transfery jeszcze nie wiem w jakim celu sa dokonywane. Ciekawe na jakim etapie jest UK I EMI
Dnia 2021-01-01 o godz. 22:37 ~red napisał(a): > Ehh jak tu siedzą takie gamonie,które nie wiedzą co to sarkazm,to nic nie poradzę,zdania nie zmieniłem i ścierwa nie ruszam .I już w styczniu zobaczycie, ile akcje Afhola sa warte...max 2 zł
Ja myślę, że 1,50 zł :) No może przeliczyłem się o 50 gr, ale mieszczę się w twoich wyliczeniach ~red :)
Dnia 2021-01-01 o godz. 22:37 ~red napisał(a): > Ehh jak tu siedzą takie gamonie,które nie wiedzą co to sarkazm,to nic nie poradzę,zdania nie zmieniłem i ścierwa nie ruszam .I już w styczniu zobaczycie, ile akcje Afhola sa warte...max 2 zł
Mam pytanie do ciebie ~red , dlaczego obrażasz ludzi inwestujących tutaj ? Takie słowa jak cyt. "...gamoenie", to trochę lipa, myślałem, że trzymasz jakiś poziom :(
Dnia 2021-01-02 o godz. 11:41 ~Bartek napisał(a): > Dnia 2021-01-01 o godz. 22:37 ~red napisał(a): > > Ehh jak tu siedzą takie gamonie,które nie wiedzą co to sarkazm,to nic nie poradzę,zdania nie zmieniłem i ścierwa nie ruszam .I już w styczniu zobaczycie, ile akcje Afhola sa warte...max 2 zł > > Mam pytanie do ciebie ~red , > dlaczego obrażasz ludzi inwestujących tutaj ? > Takie słowa jak cyt. "...gamoenie", to trochę lipa, myślałem, że trzymasz jakiś poziom :(
Ktoś zapewne ma większe IQ od twojego...75 jak pamiętam...
Chyba warto kupować. W Ciechanowie na targowisku widziałem akcje Afhola za 45 zł...A poza tym mówi się ,że ma byc 17 podejście do wejścia na GPW .Cześć chłopaki w nowym roku ,dalej czekacie na wzrosty?To miłego czekania ,uciekam tam ,gdzie się zarabia.
Dnia 2021-01-04 o godz. 09:13 ~red napisał(a): > Chyba warto kupować. W Ciechanowie na targowisku widziałem akcje Afhola za 45 zł...A poza tym mówi się ,że ma byc 17 podejście do wejścia na GPW .Cześć chłopaki w nowym roku ,dalej czekacie na wzrosty?To miłego czekania ,uciekam tam ,gdzie się zarabia.
Delirka jeszcze trzyma, haha. W Ciechanowie też widziałam, jak jakiś g....k się tym rajcował, później poszedł w 3 karty pograć i wydymali kolesia jak zawsze. To ty byłeś ?
Dnia 2021-01-04 o godz. 10:00 ~Jola napisał(a): > Dnia 2021-01-04 o godz. 09:13 ~red napisał(a): > > Chyba warto kupować. W Ciechanowie na targowisku widziałem akcje Afhola za 45 zł...A poza tym mówi się ,że ma byc 17 podejście do wejścia na GPW .Cześć chłopaki w nowym roku ,dalej czekacie na wzrosty?To miłego czekania ,uciekam tam ,gdzie się zarabia. > > Delirka jeszcze trzyma, haha. > W Ciechanowie też widziałam, jak jakiś g....k się tym rajcował, później poszedł w 3 karty pograć i wydymali kolesia jak zawsze. > To ty byłeś ?
:))) Jola pozdrawiam !!!
Ale jesteś śmieszny ~red :) Już dawno podobno cię tu nie ma ? Ile razy razy można wychodzić, uciekać, spadać itd. ? Czas się pogodzić, ze swoją ..., wybierz z czym :(