Przyznaje się, że wszedłem w BLIRT spekulacyjnie jak kurs ruszał w Październiku przy 15,5 więc już troche tu jestem i okazuje się, ze te spółka ma takie fundamenty, że szok. Przytomnie i troche szczęśliwie jak kurs zleciał chciałem uśredniać więc dobrałem dwa solidne pakiety i teraz okazuje się, ze to może być strzał życia póki co, no może po za moim oczkiem w głowie XTB. Ten rok kończe z poczuciem, ze mam dwie zaj***ste spółki z tego całego szamba jakie mamy na GPW;) Pozdro i cieszcze sie, ze jestem z wami a BLIRTOWI gratuluje swietnej polityki
ja wszedłem w Blirt już po raz trzeci, tym razem pod spodek po śr. 18 jak zauważyłem, że nie chce spadać i oprócz GX1 (bo BMX to straszny muł) to może być strzał na 100% zwrotu . pozdrawiam i zdrowia n nowy rok życzę
Ty żartujesz czy poważnie piszesz? Naprawdę uważasz ze nie warto inwestować w te spółkę? To w jakie Ty inwestujesz? Przecież tutaj jest wszystko czego inwestor może sobie życzyć, po prostu wszystko. Po co tu jesteś i po co to piszesz? Sprawdzasz czy trolujesz żeby kurs obniżyć?
Kulfon za stary jestem chłopie na takie czerstwe zaczepki. Poczytaj trochę o spółce i ostatnich espi wtedy może ciut zmądrzejesz. Jeśli podejmujesz decyzje po przeczytaniu paru postów na forum bankiera to też z Ciebie wytrawny gracz.