Zgodnie z tym co pisali January Nabył pakiet akcji w ilości 775 tyś akcji ! a więc czekamy na Styczeń i zobaczymy czy to pod Wejście odwrotnego przejęcia i wejścia OZE ! Jeżeli tak to trzeba będzie wchodzić na maxa .Czekamy na Informacje z Styczniu powinno się wszystko wyjaśnić już i zobaczymy czy wchodzi OZE .
Pamietam jak na Columbusa pluli jak jechał powoli do 10 zyla ,a gdzie jest teraz.Jeśli myslicie że Majdan sprzedał im akcje za 1 zyla. Myślę że dużo wyżej,,a te akcje od 1do 3 zostały też wciągnięte.
W Styczniu się wszystko wyjasni poco oni tu odkupili,dla mnie będzie zmiana nazwy i może OZE może gry.
Zgadza się ,wszystko się w styczniu wyjaśni nie po darmo zmieniali adres siedziby na Warszawę i przejmują tak duże pakiety akcji a i z rynku zebrali sporą ilość .Stawiam również żę będzie przejęcie właśnie przez OZE lub Gry tak jak było w wywiadzie mówione wszystko po kolei się układa i potwierdza a więc tylko czekać na info czy OZE czy Gry i to w Styczniu będzie już wiadomo !
Nigdzie nie udupiłem, a siedzę sobie i czytam Wasze wypociny i prostuję coniektórych aby tak do końca nie wierzyli w zapewnienia innych z forum, że będzie dobrze bo wcale nie musi.
Uważają, nie wiem za ile Radek sprzedał, jednak Mbf sprzedał ponad 1 mln akcji za 35 groszy, także przy obecnej wycenie jest czym sypać. Może Mbf będzie sypał pozostałym milionem? Popatrzcie na Excellence tam sprzedali Jr po 10 groszy, puścili masę Espi i tylko uplynniali na górce. Nie wierzcie w tych naganiaczy. Spójrzcie wykresy spółek Januarego, Medcamp, Excellence, Reddevil, Genxone. I pamiętajcie że sprzedał mu to Robert, który w Mbf Group znany jest z tego że piszę dużo Espi a realizuje nikła część.
Dnia 2020-12-31 o godz. 14:35 ~Kuba napisał(a): > Uważają, nie wiem za ile Radek sprzedał, jednak Mbf sprzedał ponad 1 mln akcji za 35 groszy, także przy obecnej wycenie jest czym sypać. Może Mbf będzie sypał pozostałym milionem? Popatrzcie na Excellence tam sprzedali Jr po 10 groszy, puścili masę Espi i tylko uplynniali na górce. Nie wierzcie w tych naganiaczy. Spójrzcie wykresy spółek Januarego, Medcamp, Excellence, Reddevil, Genxone. I pamiętajcie że sprzedał mu to Robert, który w Mbf Group znany jest z tego że piszę dużo Espi a realizuje nikła część.
ty byś tak zrobił bo jesteś groszołapem. ale lepiej zarobić parę złotych na akcji niż parę groszy. dlatego oni są tam gdzie są, a ty tam gdzie jesteś :)))