Ja też bym chciał dobrać na groszach ale raczej to wątpliwe. Firma wypływa na szerokie wody, wreszcie nauczyła się zarabiać. Liczę że nauczy się budować wartość spółki i nie zajmie im to tyle czasu jak zarabianie pieniędzy. Zasięg firmy jest globalny z unikalnym produktem także potencjał do wzrostów jest ogromny. Główni akcjonariusze mają różne wizje co do spółki i tu bym widział zagrożenie. Niech któremuś zachce się spełniać swoje pasje kupi jacht albo jaki inny helikopter, żeby być bliżej kontrahentów, jak co niektórzy prezesi. Podsumowując, raczej najgorsze już za nami, ten rok obudził potencjał firmy i naprawdę trzeba niewiele by nowy okazał się prawdziwym sukcesem. Czego sobie i wam życzę.
To czekaj do wakacji twój wybór. 60 gorszy to tylko może krach doprowadzić do tej ceny co w tych czasach wszystko możliwe, ale jak gospodarka będzie się rozwijać to zapomnij o tej cenie, to już było.
Papier w koncu po 10latach zaczal isc do gory, kisił sie jak mało ktora spółka ( wiem bo mam papier 8lat)
jesli wyniki będą lepsze rok do roku to trend powinien byc jeden, do ilu dojdzie nikt nie wie ale sternik w koncu puscil kurs i po tak dlugim zbieraniu powinien pozwolić mu rosnąć na historyczne poziomy czy to bedzie 5 czy 8 czy 12zl dowiemy się poźniej
Moim zdaniem istotny opór jest w przedziale 1,5 - 1,55 i nie złamiemy go w styczniu. Zatem sternik niczego nie puścił. Natomiast wyniki 4Q zadecydują co dalej.
Pójdzie bo musi nie po to zbierali tyle lat żeby teraz spadało. Spółka specyficzna bo żeby kupić większą ilość trzeba zbierać z prawej i grubo drożej bo mało chętnych na oddanie, dlatego zbieranie jest w mały H ilościach i przy bardzo małych obrotach by nie podbijać kursu. Tu sternika nie trzyma kursu tylko zbierajacy umiejętnie gra podażą i popytem. Uważam że spółka jest już obserwowana z boku i tak naprawdę wejście większych graczy zacznie się na poziomie około 3 zeta bo dopiero wtedy uwolni się podaż .
Przy 3 złotych powiadasz... Chyba, że sobie posprzedajecie na wzajem. Oferta już nieaktualna - była ważna do końca roku. Akcje zakopane. Te pare sztuk niech leży dla potomnych:) Powiadam, zostawcie to coś i na Sevenet zapraszam.
Nie wiem czy już pisałem. NC jest do zabawy... Kto chce poważnie inwestować - rekomenduje naszą energetykę - głównie Tauron i perłę ZEPAK. Nie dziękujcie. Do kolejnego Nowego Roku bracio inwestorska!