• Trzeba było brać po 30gr Autor: ~bumber [45.33.131.*]
    Wtedy była cisza a teraz to już ryzyko wchodzić ale jeszcze plotka nie zamieniła się w fakt więc szanse na 2zł są a ci co są oczytani to mniej więcej wiedzą co się szykuje
  • Re: Trzeba było brać po 30gr Autor: ~bumber [83.26.216.*]
    http://imgur.com/a/BQrJp2K ja tam jestem spokojny i postaeiony w komfortowej sytuacji
  • Re: Trzeba było brać po 30gr Autor: ~bumber [45.33.131.*]
    Wierz w połowę tego co widzisz, w nic co słyszysz i we wszystko co czujesz. Grupa leszczy naganiaczy co tu przyszła jak zaczęło rosnąć zostanie szybko wyrolowana przez wytrawnych spekulantów w bardzo perfidny sposób. Trzymajcie się poważni akcjonariusze musicie bardzo dokładnie dyskryminowac dobro od zła, bądźcie cierpliwi wytrwali nie dajcie się nagonic na kupno lub sprzedaż, wasze pieniądze wasze decyzję;) na takich spółkach to wystarczy podzwonic popytać żeby wiedzieć o co chodzi. Radzę zapoznać się z tematem TRYPAY a inne infa zostaną podane w niedalekiej przyszłości;) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NADCHODZĄCYM ROKU
  • Re: Trzeba było brać po 30gr Autor: ~Krzysiek [31.0.40.*]
    Bardzo ładnie napisane
  • Re: Trzeba było brać po 30gr Autor: ~Nadolski [31.0.87.*]
    Nie wierzyć Bolero to podstawa. Czycha na naszą kasę!
  • Re: Trzeba było brać po 30gr Autor: ~Bolero [89.64.48.*]
    Nasza? Jesteś tak spłukany, że jedyne co robisz to nie możesz przeboleć bo twoja kariera na giełdzie jest tylko usłana porażką. No i masz w głowie nieźle zaśmiecone a teraz chciałbym przedstawić jeden z lepszych wpisów ostatniej dekady. Drugi komentarz proszę odpalić.

https://www.bankier.pl/forum/temat_drugi-miesiac-spadkow-a-jasnie-pan-prezes-ani-be-ani-me-ani-kukuryku,42868289.html

Ahahahah szok ! ^^
    Nie jesteś normalny Bolero. Masz syndrom ciasteczek. Z tego co piszesz zostałeś tam wydymany. Wiszisz na haku i jęczysz jak baba
  • Re: Trzeba było brać po 30gr Autor: ~Bolero [46.204.2.*]
    Strugaj dalej, ze jesteś kims innym. Masz jeden problem zdradzilo cie ip oraz styl. Tutaj jeszcze nie drzesz ust bo jesteś tylko biernym obserwatorem. Ale jak widziałbyś wysoko jak tam to juz bylo by dobre szambo. O ciastkach tez piszesz spolka śmieć identycznie jak tu. Pory twojej aktywności również sie zgadzaja^^ rysi na prezydenta ^^
    I jak to ktos mądry tam napisał co przytoczyłem wcześniej jesteś udany. Wejść w spółkę na 5zl pozniej robić szambo na 2.5 przez 24/7 to masz ty we lbie. Ale jak się gra za 500zl to sobie możesz na to pozwolić dzieciaku ^^
    I to ty jesteś najgorszym typem człowieka. Przemawia przez ciebie jedynje już zawiść. Jak widziałeś sms kredyt przed wigilia kilka sesji to ci sie noz w kieszeni otwieral bo gdzies tam zarabiaja. Nienawidzisz wszystkiego o ile na tym nie zarabiasz. Kara może byc tylko jedna i słuszna. Jesteś nieskomplikowany i wyjdziesz z gieldy na niezłych plecach bo cisnienia nie trzymasz a także nie wiesz co to cierpliwość i jestem o tym przekonany ^^ bez pozdrowień zawistniku
    Mimo wszystko pozdrawiam Ciebie Bolero! Udanego Roku 2021!
    Dzięki i wzajemnie. I fajnie, że w myśl zasady kto się czubi ten się lubi ^^ jeśli możesz odezwij się na jane.russel1234@interia.pl bo mam kilka kwestii do poruszenia natomiast nie bardzo uwazam, ze publicznie tutaj to będzie stosowne. Jeśli sie odezwiesz bede wdzięczny a jeśli nie to trudno ale musisz spróbować zrozumieć moje położenie. Moje pieniądze tez tam siedzą i nie mam innego wyjścia jak obranie roli antagonisty do twoich negatywnych działań. ^^ aczkolwiek zawsze walczę fair z argumentami i również nigdy o argumenty się nie obrażam^^ Pozdrawiam wszystkich ^^ I do siego.
  • Re: Trzeba było brać po 30gr Autor: ~Nadolski [31.0.126.*]
    Serdecznie pozdrawiam. Topór zakopany. Szampańskiej zabawy. Odezwę się około 2 stycznia. Do siego !!!
    Ja również dzięki i wzajemnie najlepszego.
    U mnie w drugą stronę, wiszę sobie na 0.95 ale jakoś mnie to nie martwi. Mam czas i będę wisiał choćby ze dwa lata, niech sobie rozgrywają ^^ Dzięki i wzajemnie wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla nas wszystkich.
[x]
FEMTECH -10,50% 0,36 2025-11-07 09:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.