• Ilu nas jest ? Autor: ~Steff [77.111.244.*]
    Meldować się
  • Re: Ilu nas jest ? Autor: ~Pierwszy [89.73.137.*]
    Spadaj na drzewo.
  • Re: Ilu nas jest ? Autor: ~KK [83.7.228.*]
    Jak widać nie wielu nas jest ale za to wielu jest bez akcji jak widać po wyciu i ujadaniu i tylko nicki zmieniają ! ale jak sprzedali po 1 zł to teraz kwik i ujadanie ich bo wiedzą że idą wielkie zmiany i być może OZE a wtedy kurs poszybuje w górę ostro ! Wszystko się ukłaa w całość zmiana siedziby przejęcie pakietów akcji a więc w styczniu pwenie przejęcie odwrotne przez inna spółkę czyli pewnie wejście OZE no i mamy to wtedy .
  • Re: Ilu nas jest ? Autor: ~Smyk [46.204.21.*]
    Tak powodzenia Ci życzę i tych milionów, zerknij również przy okazji na Inbook XD. Może to Cię otrzeźwi.
    A co ty się dwoisz i troisz i martwisz o moje akcje ? rozumie swoich nie masz bo sprzedałeś i teraz wyjesz tutaj eh idź na spacer przewietrz się ciśnienie ci zejdzie giełdy nie ma przez 4 dni a pisanie bredni nic ci nie da tutaj .Rzeczywistości nie zakryjesz i to że przejmuje ktos spółę Vabun i wejście kogoś przez odwrotne przejęcie ! Było nie sprzedawać po 1 zł i teraz wyć !Styczeń już wszystko wyjaśni czy OZE czy coś innego wejdzie i tyle w temacie bez pisania bredni !
    Nie sprzedałem bo ich nie mam i nie martwię się o Twoje akcje. Ja byś wierzył to byś siedział cicho, przecież namawiam na spadki, możesz dokupić. Ale ty chcesz uciec na podbitce. Mało Ci przykładów przytoczyłem.
    Zerknij na Excelence co tam o Styczniu piszą.
  • Re: Ilu nas jest ? Autor: ~Szok [37.225.17.*]
    NAJDAN WAS TU DYMA JAK TRZEBA..CWANIACZEK ZA DARMO PIENIADZE ZEBRAL PONAD 2 MILIONY..POUBIERAL WAS TU LADNIE .
    Wycie nic nie da wam tylko się ośmieszacie prawdy nie zakryjecie a że sprzedaliście po 1 zł to wasz problem i wasz ból więc miłego wycia i ujadania macie 4 dni na to jeszcze :) proponuje isć na spacer bo jak widać bardzo cierpicie i ciśnienia już nie wytrzymujecie i o nasze akcje się nie martwcie mają się bardzo dobrze .A teraz wyjcie i ujadacie to wasz czas styczeń już tuż tuż i Kolejne Informacje być może OZE i przejęcie odwrotne a wtedy będziecie musieli wyć znacznie mocniej jak jeszcze będziecie w stanie :)
    Ile Ci płacą jesteś na liście płac JC i AG. Będzie jak nic dodruk akcji. Mało Ci przykładów podałem.
  • Re: Ilu nas jest ? Autor: ~Tomi [37.248.214.*]
    No właśnie jaka jest prawda ? Czy drobni znów nie zarobią?
[x]
COSMA 4,06% 0,41 2026-05-28 13:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.