Jak widać nie wielu nas jest ale za to wielu jest bez akcji jak widać po wyciu i ujadaniu i tylko nicki zmieniają ! ale jak sprzedali po 1 zł to teraz kwik i ujadanie ich bo wiedzą że idą wielkie zmiany i być może OZE a wtedy kurs poszybuje w górę ostro ! Wszystko się ukłaa w całość zmiana siedziby przejęcie pakietów akcji a więc w styczniu pwenie przejęcie odwrotne przez inna spółkę czyli pewnie wejście OZE no i mamy to wtedy .
A co ty się dwoisz i troisz i martwisz o moje akcje ? rozumie swoich nie masz bo sprzedałeś i teraz wyjesz tutaj eh idź na spacer przewietrz się ciśnienie ci zejdzie giełdy nie ma przez 4 dni a pisanie bredni nic ci nie da tutaj .Rzeczywistości nie zakryjesz i to że przejmuje ktos spółę Vabun i wejście kogoś przez odwrotne przejęcie ! Było nie sprzedawać po 1 zł i teraz wyć !Styczeń już wszystko wyjaśni czy OZE czy coś innego wejdzie i tyle w temacie bez pisania bredni !
Nie sprzedałem bo ich nie mam i nie martwię się o Twoje akcje. Ja byś wierzył to byś siedział cicho, przecież namawiam na spadki, możesz dokupić. Ale ty chcesz uciec na podbitce. Mało Ci przykładów przytoczyłem.
Wycie nic nie da wam tylko się ośmieszacie prawdy nie zakryjecie a że sprzedaliście po 1 zł to wasz problem i wasz ból więc miłego wycia i ujadania macie 4 dni na to jeszcze :) proponuje isć na spacer bo jak widać bardzo cierpicie i ciśnienia już nie wytrzymujecie i o nasze akcje się nie martwcie mają się bardzo dobrze .A teraz wyjcie i ujadacie to wasz czas styczeń już tuż tuż i Kolejne Informacje być może OZE i przejęcie odwrotne a wtedy będziecie musieli wyć znacznie mocniej jak jeszcze będziecie w stanie :)