Myślę że pakiet ok 10 tys akcji to dla drobnego w sumie niezły start przy wzroście i zarobek już widoczny a i ewentualną strata do przebolenia odrobienia
może to ich baton jak ktoś się dostawi przesuwają swoje do tyłu ale to tylko przypuszczenie swoją teorię mam a czy się sprawdzi zobaczymy za parę miesięcy wyszła mi całkiem nieżle na kilku spółkach
NN sprzedał od komunikatu z pażdziernika ok 170 tys akcji kupione w części conajmniej przez PKO działają w porozumieniu a nie było dodatkowego komunikatu i S
Ja liczyłem w październiku podali że po sprzedaży mają ponad 4,8 procent a na dzień 31 grudnia mieli 4 procent różnica około 170 tys akcji sprawdź dane NN OFE podano dnia 15 styczeń stan na koniec roku
oswiccie mnie dlaczego ma rosnac za 2020 bedzie strata zamowienia panstwowe przy pustej kasie raczej lipa to niby dlaczego ma rosnac bo wy macie i sobie winszujecie?
Z tego co mi wiadomo że np maseczek znacznie więcej zamawiają firmy i instytucje niemieckie są droższe maseczka ale certyfikat a chińskie też mają niby cee ale i napis Cina a to często coś znaczy i nie zawsze pozytywnie p
O czym wilelokrotnie mogliśmy się przekonac