A co niby w tym super? Pewnie znów wypłynęło paręset tysięcy na jakąś gówn... licencję z której nic nie będzie. Ta spółka ma więcej licencji niż rok dni :(
sKORO h4f SPRZEDAŁO 5 % pROSTEJ GIEŁDY ZA 50 TYSIĘCY, TO POWIEDZMY ZA 20 % KTOŚ CHCIAŁ W GRAANICACH 200 TYSIĘCY MOŻE TROCHĘ WIĘCEJ. lICENCJA ZATEM NA PEWNO BYŁA DUŻO TAŃSZA, NIE WIEM SKĄD BIERZESZ INFORMACJĘ O SETKACH TYSIĘCY. POZA TYM UWAŻAM ŻE KASA NA PROSTĄ TO NIE WYWALENIE KASY W BŁOTO, PRZEKONAMY SIĘ KTO Z NAS MA RACJĘ
Pogrzeb w starych raportach za ile były poprzednie licencje kupowane :( Też uważam, że prostą trzeba było kupić a nie licencję która g. daje :( Zaraz nie będzie prezeski i MJ(jak sie połączą z O2T) i se będziesz mógł podetrzeć cztery litery tą licencją :(
przestań już wszystko widzieć w czarnych barwach, jest inna ekipa na spółce niż kiedyś więc nie mam zamiaru nic grzebać. Jak napisałem , pożyjemy zobaczymy kto miał rację. Robią coś - psioczysz, nie robią też psioczysz ehh :D
Niech nowa ekipa odsunie wszystkie stare i będzie git :) Na to czekam ale tu się tylko ekipy zmieniają :9 na szczęście kurs jest tylko wyżej :) zaczynam w takim razie widzieć w różowych ;)
Za dużo optymistów nam się tu pojawiło, podczas gdy zazwyczaj pisało nas czterech czy pięciu, aczkolwiek nie sposób się nie zgodzić, że ostatnimi czasy walor był akumulowany i może być bardzo ciekawe w najbliższym czasie. Pamiętajcie jednak, że w przypadku H4F i przejęcia obiecującej spółki OZE kurs nie przebił 2,20 zł przy podobnej ilości akcji i free float. Niemniej jednak życzę sobie i Wam by styczeń należał do JWA, tu już się dzieje wiele dobrego, a z komunikatów i zapowiedzi na czacie inwestorskim wynika, że to raczej początek niż koniec dobrych wieści. Osobiście czekam na prezentację założeń inkubatora biznesu i ogłoszenie pod jaką nazwą ma funkcjonować, a gdyby jeszcze się dogadali z tym startupem biotechnologicznym, to już w ogóle byłoby świetnie.