To jest hicior - jak to wszystko jest powiązane ze sobą. Zrobią Marysie - urośnie wartość firmy -> urośnie wartość akcji. sklep, urośnie kurs, urośnie wartość akcji i takie zamknięte kółko. A że we wszystkim im się wiedzie to na pewno będzie rosło, nawet jak powoli
To chyba taka psychologia, że dużo akcjonariuszy omija "drogie" akcje bo woli kupić tanie i liczyć, że też kiedyś bd. drogie... (chociaż to błędne myślenie tak działa psychologia).
To bynajmniej taka moja opinia którą podpieram ostatnimi rajdami na wszystkich groszówkach
Za oknem dziś mam deszcz i szarość. Wchodzę tu, czytam - i otwiera się okno na całą Europe, a niedługo na świat :) Trzymam kciuki i czekam na czerwiec z niecierpliwością
Jakie CBD?
CBD to jest dobre na ból głowy jak sie zdenerwujesz. Medicancoin Greece ma licencje na CBD I THC - jako jedyna Firma w całej Grecji mogą siać zbierać I przetwarzać marihuane. Prawdziwą a nie konopie - przemysłowe na olej.
Jak daleko plany sięgają i jak wszystko przemyślane.
Nie dość, że budują kanał dystrybucji przed sprzedażą jeszcze, to bd. zarabiać również na pośredniczeniu.
Mi się jeszcze marzą ekspresowe przelewy dzięki MCAN. Banki to przeżytek wyślesz standardowy przelew jednego dnia i albo dojdzie albo nie na drugi dzień.
A po 15 czy w weekend... można zapomnieć o przelewach
Nie umiem pisać ładnie, jak mee. Ale nie przestane podziwiać postęp i odwagę ludzi, którzy potrafili z niczego wybudować prosperujący biznes dający możliwość zarobić nam, i wam, i każdemu, kogo choćby odrobinę stać na ryzyko, na otworzenie szerzej swoich poglądów i zauważenie oczywistych zalet, wręcz faktów, które wróżą sukces.
Wszystko dobrze zaplanowane. Licencja na maryśke: jest. Fabryka: bedzie. Licencja na sprzedaż w calej europie: jest. Wszystko co spolka zapowiadala potwierdzaja potem na ESPI. Znajdzcie mi druga taka, nie ma. Gratulacje dla calej zalogi.