• Rekrutacja na kluczowe stanowiska Autor: ~malujeARKUSZpo10szt [89.79.147.*]
    Spółka może mieć swoje 5 minut. Widać że właściciele szukają osób na kluczowe stanowiska https://drozapol.pl/praca/

Wyniki za 4 kwartał mogą być średnie. Spółki z tego sektora w 4Q osiągają raczej najsłabsze wyniki w porównaniu do 2 i 3Q. Ale giełda to dyskontowanie przyszłości, która w spółce raczej wygląda bardzo pozytywnie.

• Re: Rekrutacja na kluczowe stanowiska Autor: ~Prorok [79.175.210.*]
    Co do wyników z 4kw. to jestem odmiennego zdania... zima jaka jest każdy widzi... budowy idą całą parą.. a w dodatku stal idzie do góry jak szalona...także ja jestem optymistą.
  • Re: Rekrutacja na kluczowe stanowiska Autor: ~malujeARKUSZpo10szt [89.79.147.*]
    Ma to sens. Miałem na myśli raczej klasyczną sezonowość. Oczywistym jest fakt że to co się dzieje teraz na rynku stali to jakieś szaleństwo. Jeśli wyniki zaskoczą pozytywnie to będzie odcięcie w górę na wycenie giełdowej.

Ruchy w zatrudnieniu w spółce sugerują że jest nad czym pracować i że to może być kluczowy moment dla spółki.
  • Re: Rekrutacja na kluczowe stanowiska Autor: ~Prorok [79.175.210.*]
    Pandemia też nie ma wpływu na spółki z tego segmentu... także... Dosiego Roku i myślmy pozytywnie.
  • Re: Rekrutacja na kluczowe stanowiska Autor: ~Zainteresowany1 [89.64.30.*]
    Czy wczesniej nie poszukiwali pracownikow? To ze.szukaja mozliwosci zwiekszenia sieci sprzedazy to dobrze ale efekty moga byc zerowe. Pożyjom uwidim.
[x]
DROZAPOL 10,24% 4,09 2025-02-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.