Dajcie znać jak będzie pp na Aliorze bo używam mobilnego a może będzie tylko z kompa.. :) dywaguje.. Udanego sylwestra akcjonariusze.. Czekajcie na info o PP
to oznacza że masz Prawo Poboru akcji nowej emisji po 3 zł za sztukę. Możesz z tego prawa skorzystać lub nie. Możesz zapisać się i kupić akcje w takiej cenie, to jest oferta tylko do obecnych akcjonariuszy, czy tych, którzy na dzień 28 grudnia mieli akcje. PS. Nie wiem, czy nie jest za późno. U mnie też się pojawiło w ING, ale nie mogę aktywować. Na walnym termin PP był podany na 30 grudnia. Więc nie wiem, czy to już przepadło, czy jeszcze będzie aktywne. Może ktoś inny z forum będzie wiedział.
U mnie to samo. Zdaje się że muszą jeszcze podać datę wykupu. Dopiero wtedy bedzie można coś z tym zrobić. Nie korzystałem dotąd z pp dlatego licze ze ktoś na to wyjaśni
A nie jest tak że Domy Maklerskie czekają na infomację z KDPW i umożliwią zapis na akcje z PP. To będzie wyglądało jak zapis na IPO. Ktoś dostał ze swojego DM podobne informacje?