Leszczyki przed Świętami oddali w popłochu akcje ze stratą bo uwierzyli naganiaczą co sprytnie odebrali im akcje po taniości. Taka jest gra na giełdzie. Należy o tym pamiętać
Wy tak na serio tutaj ? Widzicie obrót 14 k ? Mercator co ? Spółka dobra ale zero kontaktu z akcjonariuszami dalej. Ktoś tu ładnie sypał i pytanie czy przestał bo może poczekać (odpisanie strat w starym roku) czy czeka aż kurs pójdzie trochę do góry. Ogólnie plany spółki fajne ale bez dobrych wyników tutaj nic nie będzie i można spokojnie zbierać do kwietnia. Ale właśnie takie pisanie ze będzie rosło, ze spółka 2021 roku jest tak słabe ze przynosi spółce więcej złego niż dobrego.
Farmazony ? Czy w jakikolwiek sposób obraziłem te spółkę albo podałem niemerytoryczne informacje ? Na razie nie ma tu pod co grać i taka jest prawda, teraz trzeba mozolnie zbierać akcje i celować w dołek. Sprawdź arkusz i obrót. Może jest inaczej ? Obrót 19 k trochę mało a popyt tworzyli ci co odkupowali bo sprzedali w celach optymalizacji podatku i ci którzy im sprzedawali. Jak ja lubię te merytoryczne dyskusje.
Jak zaczął wychodzić fundusz to IMHO będzie wychodził do końca. Chyba, że ma zyski na tej pozycji a sprzedawał bo brakowało do planu, żeby bonusy były.
Tak czy inaczej cena jest na bardzo niskim poziomie a wyniki finansowe coraz lepsze. Dlatego w dłuzszej perspektywie pownni spokojnie rosnąć. Skoków gwałtownych się nie spodziewam chyba że wpadłby jakiś kontrakt rządowy o którrych tak duzo juz sie mówiło. Mam na myśli ten dla słuzby zdrowia.
Rozumiem że każdy by chciał kupić jak najtaniej a po zakupie by szybko rosło ale tak to nie działa licząc na min 6 zł zakup za 3,8 czy 4 jest mała różnica