Znasz się trochę na giełdzie? Obserwowałeś końcówkę dzisiejszej sesji jak poszło zlecenie na 29k akcji po 0.78 oczywiście niezrealizowane gdyż nie było chętnych oddać poniżej 0.82. Więc stul się wreszcie i przestań odstawiać te swoje szopki z arkuszami na 0.05
To jest najlepsze, że on tak bardzo poważnie. Obnaża do cna swój intelekt. Proszę sobie wyobrazić, że ciasteczka kupił po 20 a sprzedał po 10 także facet bardzo narwany^^
Jakie ciasteczka??? Wszystko z Toba ok?? Masz syndrom ciasteczek to Twoj problem. W każdym wpisie ciasteczka.... ciasteczka ...człowieku tego nie da się czytać!
To jest przeszłość a my żyjemy przyszłością firmy znawco. To ja zacząłem skup pierwszego dnia wzrostów pare dni temu wiec jak masz tak gadac to czemu nie kupowaleś wtedy tylko zlecialeś sie tu jak sęp i straszysz inwestorów, jak cena na dzis jest tak niska, mało wiesz i niech tak to zostanie.
O ho! Jest i on a tyle co o nim pisałem z tym, że teraz kulturalnie. Więc i ja kulturalnie odpiszę. Po pierwsze primo zlecenie w arkuszu na 0.05 jest Twoje aby wywołać efekt psychologiczny. Po drugie secundo jak byś doczytał cały raport jest wyjaśnienie skąd. Po trzecie tercjo odnieś się do tego https://www.bankier.pl/wiadomosc/SMS-KREDYT-HOLDING-S-A-Zadanie-wykupu-certyfikatow-inwestycyjnych-funduszu-ktorego-Emitent-jest-uczestnikiem-8028746.html