16,40 - po tyle kupił akcje prezes Motz przed samymi świętami. Po co mu to? Już tłumaczę. Dzięki pisiorom już od stycznia kasy fiskalne online będą obowiązkowe w hotelach, pensjonatach i gastronomii (to, że większość zamknięta, nie obchodzi rządzących), a od lipca nawet pan malarz Janusz z firmy Januszex i pani Grażynka - stylistka paznokci muszą się takim cudem posługiwać. Tylko najpierw kasy fiskalne online trzeba kupić. Ot i zagadka rozwiązana.
~Kazik trzeba było wystawić całość akcji, ale po konkretnej cenie... a nie ty chciałeś wyżyłować wszystkich, sprzedać i zarobić od razu z 30-40%. To nie na tej spółce :-))) Musisz gnieść się, gdzie indziej.
Nie napisałem, że nie zarobiłem. Bardzo dobrze zarobiłem. Potrzebny jakiś animator bo jak kasa potrzebna to jest się udupionym na miesiące. Okazje są teraz dużo i trzeba mieć możliwości operacyjne.
W takim razie pełna zgoda. Niestety obroty są mało zadawalające. Inni z GPW są słabo zainteresowani jeszcze tą spółka, dlatego ta płynność na OEX siedzi.
Mam akcje tej spółki i nie zamierzam ich sprzedawać, a nawet dokupiłem jak kurs spadł poniżej 14, uważam iż spółka dobrze się rozwija i w przyszłości będzie jeszcze wyżej wyceniana. A i wyniki na całkiem przyzwoitym poziomie ma.