• Chyba nie zdazymy... Autor: ~Albin [83.23.229.*]
    Chyba nie zdazymy jednak z tym przejsciem na glowny parkiet, robie co moge ale w 3 dni chyba nie damy rady. Pozdrawiam Sebastian Albin.
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Martin0 [94.254.224.*]
    Sebastian Albin-napisz co dotychczas zrobiłes by Spółka weszła na rynek główny.Najlepiej-wypunktów swoje zdarzenia..Chciałbym sie do Twoich zdarzeń ustosunkować.CZEKAM.
    Sebastian Albin-czytając Pana powyższy wpis-a dokładniej-Pana składnię zdaniowa-ma Pan duze trudnosci w obsłudze klawiatury komputera..Wnioski proszę wyciągnąć już sam.Jest takie polskie przysłowie-JAKI PAN-TAKI KRAM. czyli inaczej-JAKA SPÓŁKA-TAKA CENA AKCJI. Panie Sebastian Albin-zakładam , że jest to tylko zbieżność nazwiska i imienia z Prezesem Spółki.Jeżeli jednak nie-to jestem załamany,kto z takimi umiejętnościami kieruje Spółką !
    Mój pierwszy post dorównał Pańskiej wiedzy o klawiaturze-nie chciałem przebijać Pana swoimi umiejętnościami pisania na klawiaturze.Po prostu-nie wypadało .Ale po naukę-drogi Panie-nigdy nie jest za póżno-stąd drugi -już -poprawny post !
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Polepi [5.172.255.*]
    A w styczniu się wyrobicie panie Albin?
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Martin0 [5.173.144.*]
    W styczniu-ale którego roku ? Niech najpierw zrealizuja to,co podawali w komunikatach kilka m-cy temu ! Po prostu-okłamywali nas !!!!!!!!!!!! Panie Sebastian Albin-CZEKAM na odpowiedz na mój post a nie na trele-morele i bajki dla dzieci !
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: jarekklin [83.145.187.*]
    Albin juz szampana mrozi i to nie na Sylwestra, nie będzie sobie głowy jakimis prognozami zawracał
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~David07 [5.173.56.*]
    Witaj Martin EWP stary druhu!
    Po długiej przerwie wróciłem znów na giełdę. Odrabiam pracę domową i trafiłem na Twój wpis.
    Twoje wiadomości zawsze dobrze się czytało,gdyż były merytoryczne i fachowe.
    Obecnie posiadam od października: Borutę,Xtb,Oncoarendi. Nd tą ostatnią za długo się zastanawiałem,jednak postanowiłem wejść na korekcie.
    Pozdrawiam
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~David07 [95.155.90.*]
    Obecnie również przymierzam się do :Pcf- obecna cena to moim zdaniem minimum,mogą jeszcze przez najbliższy czas pojawiać się nie wielkie wahania kursu ale to dobry czas na zbieranie. Jeśli wszystko pójdzie według podanych planów da zarobić. Zresztą już widać że pojawiają się większe pakiety a akcji w obrocie jest nie wiele. Masz ochotę podziel się Swoim zdaniem.
    polonez również wychodzi z konsolidacji. Ale tam na forum nic ciekawego się nie dowiesz.
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Martin0 [5.173.136.*]
    Serdecznie Ciebie witam ponownie na giełdzie !!! Teraz trzeba dwa razy się zastanowić ,zanim kupisz akcje jakiejs Spółki.Jeżeli chcesz przystąpić do zakupów-najpierw obserwuj ! Potem zrób krótką analizę-najlepiej na wykresach i wolumenach i informacjach ze Spółki..Nigdy nie badz kąpany w gorącej wodzie-nie poddawaj się psychozie tłumu i nie kieruj się wpisami trolli na Forum.Graj ostrożnie-realizuj zyski-przeczekaj straty !Życzę powodzenia na giełdzie i w życiu osobistym. Martin.
    P,S.-CO DO TEGO WALORU-czekam na odbicie-jestem na stracie-zakup usredniony-40 groszy.
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~David07 [5.173.56.*]
    Wiem,tak właśnie robię. Od października zarobiłem trochę na Allegro i CD Projekt. Obserwuje cały czas. W czasie kiedy nie inwestowałem skupiłem się na moim drugim źródle dochodu.
    Kilka lat temu nie udało nam się spotkać ale gdybyś kiedyś przejeżdżał rzeź Kraków daj znać.

Fora czytam bardziej dla siebie,określając jako spółka ma akcjonariat. Choć czasem ktoś zawsze ma rację.
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Martin0 [5.173.136.*]
    Dawid-zawsze miło wspominam tamte czasy , gdy współnie graliśmy na giełdzie.Dzis-to inny czas,inna giełda. Do zobaczenia-rok 2021 dopiero i pierwsze notowania w poniedziałek-zobaczymy jak będziemy go oceniać 31 grudnia.-oby był pomyślny i dał realizować zyski z akcji.-tego życze Tobie. sobie i wszystkim akcjonariuszom. Martin.
    P.S-Może szczęśliwy los da ,że się może spotkamy w Królewskim Krakowie ? !.Dawid-powodzenia !!!
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~David07 [95.155.90.*]
    Myślisz że kurs PlG wróci do łask z 2012r? Jest w strasznie długiej konsolidacji,chyba już bliżej niż dalej do mocnego odreagowania.
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Martin0 [5.173.137.*]
    Wszystko w rękach graczy giełdowych-ale to zależy wszystko od dalszej działalności Spółki.. Pozdrawiam.
    P.S.-Ja już tylko obserwuję walor !!!
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~src [46.134.119.*]
    dzisiaj sprzedales?
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: jarekklin [83.145.187.*]
    no i super coraz mniej drobnicy
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~src [46.134.119.*]
    ja tam swoje trzymam. jeść nie woła a jak pójdzie dobre info (gama) to przytulimy tu lekko 100%
    patrząc na obecną wycenę to może i więcej.
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Jarekklin [83.145.187.*]
    Jak tu wejdzie gamma to złotówki na kursie będą. Ja na fixach zwiekszylem zaangażowanie i czekam. W styczniu powinni spieniezyć grunt z Olsztyna potem czekam na sprzedaż akcji przez Albina
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Martin0 [5.173.129.*]
    src-widocznie wyraziłem się mało precyzyjnie-posiadam nadal pakiet akcji za 40 goszy-obserwuję notowania- codziennie kolor zielony-oczywiście nie myślę o zrealizowaniu straty-chciałbym zrealizować zysk !!!Dlatego akcje nadal trzymam !!!!!!
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~David07 [5.173.48.*]
    Martin,kupiłem Pcf tak jak pisałem,Jujubee,polimex na dołku znaczącej korekty (skusiły mnie bardzo duże obroty,według mnie to nie jest realizacja zysków tylko jeszcze zbierano i w najbliższym czasie możliwy duży wzrost),Biomed po średniej 9,20pln-badania nad szczepionką ciąg dalszy.. jeśli Polskim biotechnologia wyjdzie a wierzę w nich to poprzednie szczyty będą tylko wspomnieniem- obroty ogromne ostatnio i na pewno będzie bujało,haha.
    Onco,Boruta, Xtb- trzymam póki co średnio lub długoterminowo-zobaczymy!!
    Pochwalisz się swoim portfelem ?
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Wojtek [185.54.59.*]
    No to ci powiem chłopie że kupiłeś balony nadmuchane jak stąd tam. A tyle jest tanich pięknie rozwijających się spółek.
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Martin0 [5.173.129.*]
    Dnia 2021-01-06 o godz. 09:15 ~David07 napisał(a):
    > Martin,kupiłem Pcf tak jak pisałem,Jujubee,polimex na dołku znaczącej korekty (skusiły mnie bardzo duże obroty,według mnie to nie jest realizacja zysków tylko jeszcze zbierano i w najbliższym czasie możliwy duży wzrost),Biomed po średniej 9,20pln-badania nad szczepionką ciąg dalszy.. jeśli Polskim biotechnologia wyjdzie a wierzę w nich to poprzednie szczyty będą tylko wspomnieniem- obroty ogromne ostatnio i na pewno będzie bujało,haha.
    > > Onco,Boruta, Xtb- trzymam póki co średnio lub długoterminowo-zobaczymy!!
    > > Pochwalisz się swoim portfelem ?

Dawid-zauważ ,że to Forum nie odbiera pozytywnie takich treści.W TYM ROKU nawet nikt nikomu nie składał życzeń noworocznych.Wszyscy są dla siebie obcesowi- - żadnych koleżeńskich powiązań.Tu istnieje jedna zasada-im ciszej mówisz tym dalej pojedziesz.Dawid-to już inny czas,inni gracze, inna giełda To już nie czas na takie przedstawianie swoichspółek w porfelu lub dalszych planów zakupu akcji. Myślisz ,że oni znają znaczenie skrótu-EWP ???????
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~guaira [89.64.3.*]
    Martin skąd taki pesymizm? Jestem z Tobą od PPRICE. Pamiętasz jeszcze? Ja dla przykładu siedzę w PCC, GLC, IPF, EMTASIA. Nic się nie zmieniło ludzie kierują się zazdrością, ale tak było zawsze. Na Twoich rekomendacjach uczę się gdzie, jak, w co i po ile:) Ekipa Wirtualnych Przyjaciół!
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Martin0 [5.173.128.*]
    Witaj- aż nie dowierzam,że Ty jeszcze mnie pamiętasz ,że nadal jesteś na Forum EKIPA WIRTUALNYCH PRZYJACIÓŁ.Naprawdę-jeszcze jesteśmy nadal razem na giełdzie ? No to nabieram wiatr w zagle i żegluję po morzach i oceanach do portu Portem ma być zysk z akcji !!! P.S.-A tak na poważnie-teraz widzę ,że raz zawiązane p r z y j a ż ni i e nawet na forum giełdowym,[finansowym ] mogą przetrwac wiele lat.Pamiętasz-jak wtedy ostro na tamrtym walorze zagraliśmy.wbrew pesymistom !Serdecznie pozdrawiam iżyczę sukcesów na giełdzie.Dzis umiejętnie korzystaj z wiedzy jakie niosa z sobą posty na Forum. Martin -EWP.
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~David07 [5.173.72.*]
    Widzisz Martin,kilka osób wtedy nauczyłeś jak grać co za tym idzie odróżniać i czytać wskaźniki,tendencje ,uczyłeś jako osoba która ma doświadczenie. Sam widzisz że nie tylko ja pamiętam!
    Jest tutaj na forach wiele osób opłacanych by zarabiać ,wywoływać panikę lub odwrotnie aż się nie chce czytać takich wpisów..
    Pozdrawiam Panowie
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~Jarekklin [83.145.187.*]
    Przyzwoity post. Szacun. Az miło ze mamy tu takich akcjonariuszy. Pozdrawiam
  • Re: Chyba nie zdazymy... Autor: ~David07 [5.173.88.*]
    Ostatnio kupiłem większy pakiet pcf,wychodząc z Jujubee. Obecnie jest drugi w moim portfelu. Jeśli będę miał wolne środki znów kupię.
    Pl group również obserwuję.
[x]
PLGROUP 3,55% 0,29 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.