Hahaha znowu to samo :D jak wszystko inne leciało, a APR się trzymał, albo rósł to nie bolało? :D dzisiaj inne spółki odreagowują spadki z ostatnich tygodni, a APR....nie musi :) :):) chociaż i tak była próba wyjścia ponad 8 zł, według mnie niebawem się uda :)
Zmuszali Cię do zakupu? Chyba widać jaka. Jak nie pasuje wejdź w inną i założę się że też będziesz stękał. Najlepiej kupić i za 3 dni sprzedać ze 100% zyskiem. Malkontent pier...
Widzę że nerwy ci puszczają, teraz próbujesz odreagować swoją frustracje i złość na mnie a rzeczywistość jest taka że patrzysz wokół, widzisz wzrosty po 5-6-7% i się wkur... dlaczego to stoi.
Mimo pier... serdecznie cie pozdrawiam, kultura w dyskusji świadczy o poziomie człowieka.
Wiem, ciężko zrozumieć że ludzie są różni, jedni są malkontentami, inni hura optymistami a jeszcze inni wiecznymi pesymistami.
Ja nie muszę niczego odreagowywać, po prostu jestem cierpliwy. Jeżeli chodziło wzrosty, to zobacz z jakich poziomów one są. Jak pospadali o 50-60% to i wzrosty solidniejsze, a tu jesteśmy na szczytach. Pozdrawiam, możesz dalej narzekać
Papier rzeczywiście uczy cierpliwości, tak trochę przymierza się do przesunięcia na wyższą półkę cenową 9+, ale może ostatnie to się stanie gdy pojawi się paliwo w postaci szacunków za IV. Obiektywnie atrakcyjna wycena mnożnikowa z trailingiem C/Z za 2020 na poziomie 9 z haczkiem, na 2021 to pewnie coś bliżej 7. Tania wzrostowa spółka, takie lubię!
bob ...jeżeli już chcesz pouczać , czy szachować innych jaką to Ty masz kulturę i maniery to proponuję robić to na początku dyskusji , a nie w trakcie ...nazywasz spółkę padliną , a potem się dziwisz reakcji na forum ... faktycznie jak Ci nie pasuje to sprzedaj i kup coś innego ....proste
Słusznie masz rację, od dziś będę pisał tylko perla.
W twoim rozumieniu świata to za tę 'padlinę' to nawet gość powinien mnie skopać, a on tylko kulturalnie zwrócił uwagę...
Pozdrawiam
Ja sprzedałem i na arctic udało mi się +6 dzięki za rade.
Zobaczysz szacunki za grudzień to zrozumiesz...
Uważasz że ten co to wysypuje w ciągu ostatnich sesji robi to przypadkowo?
Tym niemniej życzę Ci serdecznie wysokich wzrostów i bardzo cię przepraszam za padlinę, widzę że mocno cię uraziło.
Powodzenia.
Sprzedałeś i APR już +3% rekin biznesu normalnie :D nie przejmuj się zazwyczaj jest tak, że Ci którzy nie potrafią utrzymać rąk zdała od klawiatury kupują i sprzedają w najgorszych momentach:) po wynikach APR za grudzień zrozumiesz dlaczego rośnie przed wynikami :)
to i tak mamy szczęście że nie spadło bo zazwyczaj po dobrych wynikach spada a przed rośnie ,wydaje mi się że zbyt duża grupa ma dostęp do tej informacji i podbijają kurs przed wynikami by po wynikach sprzedać ,choć to tylko takie przemyślenia dla siebie a nie sprawdzona informacjia
Wywiad z prezesem, świetlana przyszłość...
Swig80 znów +0.7 a perły nawet nie sprzedasz na 0 ale przecież to najstabilniejsza spółka na gpw...
Pozdrowienia dla milo
I Twój swig zrobił zawrotne 0,34. No strasznie przebija wzrostami APR. Jeszcze tylko porównaj wykres swigu w okresie od lutego do teraz. Jaka stopa zwrotu na indeksie? Bo na spółce prawie 70% :)
Dnia 2021-03-05 o godz. 11:29 ~hihi napisał(a): > Jak milo Twoja perla... > > Swig na + a tu kicha jak zwykle, fakt przecież tyle wzrosło
hihihi no moja perła świetnie :) kolejne historyczne szyty zdobywa. Pewnie niedługo przebijamy dyszkę. Za chwilę znowu świetne wyniki za luty, a w zeszłym tygodniu ruchy i po +5%, pewnie pod te wyniki ;)