• Znów boli Autor: ~bob [31.0.40.*]
    Wokół aż razi od zieleni a padlina jak zwykle walczy o utrzymanie 0.
    Co jest z ta spółka?
  • Re: Znów boli Autor: ~milo [31.60.18.*]
    Hahaha znowu to samo :D jak wszystko inne leciało, a APR się trzymał, albo rósł to nie bolało? :D dzisiaj inne spółki odreagowują spadki z ostatnich tygodni, a APR....nie musi :) :):) chociaż i tak była próba wyjścia ponad 8 zł, według mnie niebawem się uda :)
  • Re: Znów boli Autor: ~MS [37.47.212.*]
    Zmuszali Cię do zakupu? Chyba widać jaka. Jak nie pasuje wejdź w inną i założę się że też będziesz stękał. Najlepiej kupić i za 3 dni sprzedać ze 100% zyskiem. Malkontent pier...
  • Re: Znów boli Autor: ~Czekam [80.238.115.*]
    Jest moc, nowe oddziały otwierają, 20 zł jak nic
  • Re: Znów boli Autor: ~bob [31.0.34.*]
    Widzę że nerwy ci puszczają, teraz próbujesz odreagować swoją frustracje i złość na mnie a rzeczywistość jest taka że patrzysz wokół, widzisz wzrosty po 5-6-7% i się wkur... dlaczego to stoi.
    Mimo pier... serdecznie cie pozdrawiam, kultura w dyskusji świadczy o poziomie człowieka.
    Wiem, ciężko zrozumieć że ludzie są różni, jedni są malkontentami, inni hura optymistami a jeszcze inni wiecznymi pesymistami.
    Ja nie muszę niczego odreagowywać, po prostu jestem cierpliwy. Jeżeli chodziło wzrosty, to zobacz z jakich poziomów one są. Jak pospadali o 50-60% to i wzrosty solidniejsze, a tu jesteśmy na szczytach. Pozdrawiam, możesz dalej narzekać
  • Re: Znów boli Autor: ~Big_Bee [88.156.163.*]
    Papier rzeczywiście uczy cierpliwości, tak trochę przymierza się do przesunięcia na wyższą półkę cenową 9+, ale może ostatnie to się stanie gdy pojawi się paliwo w postaci szacunków za IV. Obiektywnie atrakcyjna wycena mnożnikowa z trailingiem C/Z za 2020 na poziomie 9 z haczkiem, na 2021 to pewnie coś bliżej 7. Tania wzrostowa spółka, takie lubię!
  • Re: Znów boli Autor: ~darko48 [95.175.1.*]
    bob ...jeżeli już chcesz pouczać , czy szachować innych jaką to Ty masz kulturę i maniery to proponuję robić to na początku dyskusji , a nie w trakcie ...nazywasz spółkę padliną , a potem się dziwisz reakcji na forum ... faktycznie jak Ci nie pasuje to sprzedaj i kup coś innego ....proste
  • Re: Znów boli Autor: ~bob [31.0.46.*]
    Słusznie masz rację, od dziś będę pisał tylko perla.
    W twoim rozumieniu świata to za tę 'padlinę' to nawet gość powinien mnie skopać, a on tylko kulturalnie zwrócił uwagę...
    Pozdrawiam
    Sprzedaj te padlinę i się nie katuj.
  • Re: Znów boli Autor: ~bob [37.248.212.*]
    Ja sprzedałem i na arctic udało mi się +6 dzięki za rade.
    Zobaczysz szacunki za grudzień to zrozumiesz...
    Uważasz że ten co to wysypuje w ciągu ostatnich sesji robi to przypadkowo?

Tym niemniej życzę Ci serdecznie wysokich wzrostów i bardzo cię przepraszam za padlinę, widzę że mocno cię uraziło.
    Powodzenia.
  • Re: Znów boli Autor: ~milo [37.47.128.*]
    Sprzedałeś i APR już +3% rekin biznesu normalnie :D nie przejmuj się zazwyczaj jest tak, że Ci którzy nie potrafią utrzymać rąk zdała od klawiatury kupują i sprzedają w najgorszych momentach:) po wynikach APR za grudzień zrozumiesz dlaczego rośnie przed wynikami :)
  • Re: Znów boli Autor: ~Czekam [31.0.43.*]
    He he, grudzień wzrost dwucyfrowy, warto interesować się branża, a nie chlapać.
    +20 obstawiam
  • Re: Znów boli Autor: ~milo [37.47.128.*]
    I kolejny dzień APR ponad 3% wzrostu. Dwa razy większy wzrost od tej (jakby to ujął bob ) jego "padliny" Arctica. Cos nie ma chłopak szczescia.
    Przez niego były te spadki
  • Re: Znów boli Autor: ~bob [37.248.210.*]
    Panowie, poproszę o ynteligentne przemyślenia na temat disiejszego kursu.

Zawsze uważałem, że skromnych, mądrych ludzi warto posłuchać, nie zawsze można z nimi dyskutować ale uczyć się nikt nie zabroni...

Pozdrawiam
  • Re: Znów boli Autor: ~bajker [83.28.164.*]
    to i tak mamy szczęście że nie spadło bo zazwyczaj po dobrych wynikach spada a przed rośnie ,wydaje mi się że zbyt duża grupa ma dostęp do tej informacji i podbijają kurs przed wynikami by po wynikach sprzedać ,choć to tylko takie przemyślenia dla siebie a nie sprawdzona informacjia
  • Re: Znów boli Autor: ~bob [37.248.208.*]
    Wywiad z prezesem, świetlana przyszłość...
    Swig80 znów +0.7 a perły nawet nie sprzedasz na 0 ale przecież to najstabilniejsza spółka na gpw...
    Pozdrowienia dla milo
  • Re: Znów boli Autor: ~milo [37.47.100.*]
    Nie ośmieszaj się
  • Re: Znów boli Autor: ~milo [37.47.100.*]
    I Twój swig zrobił zawrotne 0,34. No strasznie przebija wzrostami APR. Jeszcze tylko porównaj wykres swigu w okresie od lutego do teraz. Jaka stopa zwrotu na indeksie? Bo na spółce prawie 70% :)
  • Re: Znów boli Autor: ~hihi [37.248.167.*]
    Jak milo Twoja perla...
    Swig na + a tu kicha jak zwykle, fakt przecież tyle wzrosło
  • Re: Znów boli Autor: ~milo [212.244.117.*]
    Dnia 2021-03-05 o godz. 11:29 ~hihi napisał(a):
    > Jak milo Twoja perla...
    > > Swig na + a tu kicha jak zwykle, fakt przecież tyle wzrosło

hihihi no moja perła świetnie :) kolejne historyczne szyty zdobywa. Pewnie niedługo przebijamy dyszkę. Za chwilę znowu świetne wyniki za luty, a w zeszłym tygodniu ruchy i po +5%, pewnie pod te wyniki ;)
    o nawet już są wyniki ;) +17% rok do roku bardzo ładnie :)
  • Re: Znów boli Autor: ~Robert [31.182.217.*]
    I znów reakcja rynku na te wyniki 0!!!!!!!!!!
    Dnia 2021-03-08 o godz. 10:42 ~Robert napisał(a):
    > I znów reakcja rynku na te wyniki 0!!!!!!!!!!

rosło cały tydzień przed wynikami. Kupuj plotki sprzedawaj fakty. Kto sprytny ten dobierał pod wyniki w zeszłym tygodniu.
  • Re: Znów boli Autor: ~Robert [31.182.214.*]
    Ty kolo ty chyba fora pomyliłeś...
    Obserwujesz intrrcars a piszesz na forum auto..
  • Re: Znów boli Autor: ~Aaa [89.72.124.*]
    Z WYNIKAMI TO POCZEKAJCIE DO ROCZNYCH. NIEJEDEN SIE ZDZIWI
  • Re: Znów boli Autor: ~hihi [31.0.79.*]
    Ale zarobek dobrać po 8.7 a sprzedać po 8.9...
    Facet ale jesteś rekinem giełdowych, kupiłeś plotki sprzedałeś fakty wow
  • Re: Znów boli Autor: ~hihi [31.0.78.*]
    Milo,dziś też piękny wzrost...
    Oh to intercars, sorki tu tylko -0.6 nie jest źle przecież tyle wzrosło przed wynikami
    Buhahahaha
  • Re: Znów boli Autor: ~MS [37.47.242.*]
    Jak siedzisz na świetnej spółce arctic, to co Ciebie tutaj tak przyciąga? Ta wg Ciebie padlina czy co ?
[x]
AUTOPARTN -4,38% 24,00 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.