Wskoczyłem tu już wcześniej i powiem szczerze i na pewno zaraz tu się będą nabijać ze mnie,ale akcji mamy mało w obrocie. Jeśli pojawią się informacje że chce ktoś tylniki drzwiami wejść na giełdę i będzie to np OZE to mogą tu w euforii kurs wyciągnąć wysoko,zobaczcie innogene taka sama ilość akcji tylko tu mniej w wolnym obrocie.W cale nie jest powiedziane że są zbierane powoli dodatkowo z rynku i czy nie jest dogadane by potem podbić trochę sypnąć w rynek i pojawi się nowa pula akcji nawet dla Majdana.
Ja tam trzymam nie ryzykuje nic,pamiętam taką sytuacje przy 10 na innogene jak trolle wyły a akcje były wybierane i pum na 90. Tu nie przewiduje takiej podbitki,ale dwie cyferki nawet wysokie możemy zobaczyć.Myślicie że Majdan sprzeda pakiet po 2-4 złote myślę że spokojnie wyciągną wyżej sprzeda ładnie zarobi,potem za pół zarobionych dostanie nowy pakiet w emisji i będzie miał znów akcje i dodatkowo zarobi ze 3-4 banki. I tak to może być dogadane.
Tylko że akcje Majdana są uprzywilejowane i on papierem nie sypnie Papiery MBf zablokowane umowa sprzedaży dla Januarego i Artura z warunkami zawieszającymi CZYLI. W OBROCIE 840 KILO GDZIE DOZA CZĘŚĆ POPARKOWANA