Zarobisz jak sprzedasz, ynwestorku.Na razie wytłumacz sobie ,skoro to taka dobra spółeczka ,dlaczego na 9 zł lezy tyle akcji,które rzekomo są straszenie niedowartościowane.Odpowiem ci,to jest nic nie warty papier a zarząd tylko sie pręży z infami... a "błoto to nie złoto" .
Dnia 2020-12-28 o godz. 11:43 ~red napisał(a): > ...I te twoje, jak mniemam transakcje po 60 szt,żeby tylko podnieć wycenę akcji ..Stary,mi ciebie tak po ludzku ,zwyczajnie żal
Dnia 2020-12-28 o godz. 14:12 ~Bartek napisał(a): > Dnia 2020-12-28 o godz. 13:10 ~Sasa napisał(a): > > Spokojnie. Zarówno tu jak i na biomedzie niektórzy realizują straty na koniec roku. > > Pewnie niektórzy tak, > ~red na pewno ma stratę, ale czy realizuje ??? Kogo to obchodzi :))))))))) >
Z jego nosem inwestycyjnym pozostaje tylko tracić :)))
Proponuję typa z nickiem ~red na WYROCZNIĘ ROKU :))) Sam sobie na to zasłużył, nikt mu nie pomagał KOZAK !!! :)))
Dnia 2020-12-28 o godz. 15:44 ~red napisał(a): > Dobrze,że masz wiedzę o moich finansach,jestem teraz spokojniejszy.Dobra spółka z perspektywami rosnie a nie spada.Tyle w temacie.
I po spółce. ~red - wszyscy już wiedzą :(.. Trzeba było nie pisać. Teraz już tylko dół :)))))))))
Dnia 2020-12-28 o godz. 15:33 ~Bartek napisał(a): > Dnia 2020-12-28 o godz. 14:36 ~red napisał(a): > > Realizowanie straty...A na wigu 20 juz nie ?hehehe Fachowiec na fachowcu
Mistrzu, WODZU prowadź ... :)))))))) Fach masz w klawiaturze :))) Nie można tego zaprzepaścić !!!!!!!!!!!!!!!
Po co tak nadużywać wykrzyknika?Choć jakbym siedział na takim syfie,pewnie tez nie byłoby mi do śmiechu.Pieniądze jednak, to nie wszystko,będziesz po prostu biedniejszy ,ale mądrzejszy ..Może
Dnia 2020-12-28 o godz. 16:00 ~red napisał(a): > Po co tak nadużywać wykrzyknika?Choć jakbym siedział na takim syfie,pewnie tez nie byłoby mi do śmiechu.Pieniądze jednak, to nie wszystko,będziesz po prostu biedniejszy ,ale mądrzejszy ..Może