• Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: profithunter [89.78.21.*]
    Witam.

Miałem nie pisać, bo tematy się wyczerpują ale zachęcił mnie mój osobisty stalker ~Antek2020-12-27 12:36IP 178.235.189.*

Zainteresowanych zachęcam do lektury, a nie zainteresowanych do znalezieniu kilku ortów, bo to też może być fajna rozrywka.
    Antek może byś wypunktował te moje kłamstwa, skoro stawiasz mi takie zarzuty.
    Tym bardziej, że ja właściwie nie odnoszę się do ceny akcji a do sukcesu Biomedu i realizacji potencjalnych projektów, z których wszystkie nadal są aktualne.
    Liczę oczywiście, że przy sukcesie rynek odpowiednio wyceni ten potencjał.
    Cały materiał z cyklu " Co dalej z Biomed Lublin" mimo upływu czasu nie wiele stracił na aktualności.

Kwestie geopolityki, lobbingu koncernów i kłody rzucane przez własny rząd, intrygi i wartkie zmiany akcji są nam znane, więc nie o tym.

Jak zwykle spróbuję pokazać pozytywy, których nie brakuje.

Kto oglądał komisję zdrowia uważnie, to powinien wyłapać kilka faktów.
    Wiele osób zastanawia czy badania się rozpoczeły, a wielu udaje, że się zastanawia.

Kto słuchał to wie, że badania są już w ostatniej III fazie, co było kilka razy podkreślone a było to dwa tygodnie temu.
    Skoro jesteśmy w fazie trzeciej, to tu nawet Antek dzielnie policzy, że musimy mieć za sobą pierwsze dwie fazy, w których to potwierdziły się oceniane w tych fazach parametry.
    W pierwszych dwóch fazach na niewielkiej grupie pacjętów musiało potwierdzić się bezpieczeństwo, stabilność jak i właściwa farmakokinematyka, farmakokinetyka, brak toksyczności oraz potęcjalna skuteczność.
    Pierwsze fazy są bardziej ryzykowne, więc często udział w nich biorą ciężkie przypadki.

III faza to już badania na dużej liczonej w setkach pacjętów randomizowanej grupie, mające na celu pełną ocenę skuteczności.
    Tu zostanie też ustalone optymalne dawkowanie i procedury leczenia.
    Sporo protokołów i papirów aby terapia i dokumentacja obroniła się w trakcie oceny przez innych jajogłowych.

Wszystko to trwa ale wierzę, że będzie warto, tym bardziej, że szczepionki mają dopuszczenie warunkowe i jak coś nie "pyknie" to znikną tak jak się pojawiły a na kolejne to rządy nawet pod bronią ludzi nie namówią.

Rozgłos terapi przeciwciałami Angoli tylko nada sprawie rozgłosu.
    Kamada już nawiązała współpracę z firmą Kedrion z USA, która zbiera dla nich osocze w stanach, dla których tak jak dla Włochów pejsaci planują produkować lek.

Na komisji wyjaśniła się też czesto podnoszona wątpliwość o dostępność osocza.
    Np. forumowocz GUS twierdził jak kiedyś minister Rostowski, że: "OSOCZA NI MA I NIE BEDZIE".

Z danych podanych na komisji można szacować, że udało się zebrać ok 7000 litrów z czego ok 5500 litrów jest w zapasie a obecne zapotrzebowanie szpitali jest bez problemu zaspokajane z bieżących donacji.
    Jeśli parametry osocza są dobre a wyniki będą pozytywne, a to tylko kwestia czasu to Biomed mógłby dostać ponad 20000 jednostek na produkcje leku.

Faktem jest, że Fic nie błysnął na konferencji i więcej do dyskusji wniosły zaczepne, bo racjonalne pytania Korwina ale moim zdaniem Biomed nadal jest w grze.

Dla tych co kupili po 30 cena spadła ale dla tych co kupili po 2-3 zł to cena wzrosła.
    Wyceny covidówek zostały podbite przez spory kapitał spekulacyjny, który chwilowo się wyniósł i pewnie teraz dmucha bańkę na Bitcoinie.
    Ja inwestowałem pod konkretne projekty a nie pod spekulacyjną podbitkę, więc mogę i planuję poczekać.
    Kto nie może niech sprzeda a ci ci nie mają akcji niech idą pisać na Allegro lub CD.
    Jak będzie?
    Zobaczymy ale ja jeszcze Biomedu nie skreślam.

Wyniki będą z pewnością game chengerem a puki co, trzeba dać się hieną nachapać.

W nastempnych wyborach głosujcie na Konfederację i nie będzie takich problemów.
    Korwin ujawni aneks dotyczący likwidacji WSI i zdrajcy będą chodzić kanałami.
    To tak w telegraficznym skrócie.
    Pozdrawiam i sorry Antek, że znowu musisz cztyać te głupoty.
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: profithunter [89.78.21.*]
    Miało być farmakodynamika i farmakokinetyka.
    Co innego myślę, co innego piszę.
    Antek chyba masz rację z tych lekarzem.
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: johnbeen [37.30.51.*]
    Witaj profithunter. Jak zwykle świetnie napisane. Gratulacje za wytrwałość i nie przejmuj się antkiem czy italo i innymi trollami. Pamiętaj:..."psy szczęka ją a karawana jedzie dalej... "Wszystkiego dobrego
  • Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Arek [195.210.24.*]
    Zasypują więc trzeba powielać mądre posty dla nowych inwestorów
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Pawcio [79.124.107.*]
    Panowie kierunek 1 zł i już wiem dlaczego badania itd tak długo trwały bo osocze nie działa a z giełdy trzeba było wyszarpać ile się da zarząd i prezes zrobili nas na szaro
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Apollo [46.204.17.*]
    Tego już nikt nie wie nawet sam Pirug
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.173.13.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~husti [89.64.41.*]
    Bardzo fajnie napisane jak zawsze merytorycznie i z klasą. Co do troli to trzeba poprostu im współczuć bo nawet w święta pilnują bankiera jak piesek bude.....ale cóż każda praca popłaca. Antka rozjechales (gratulacje) Pozdrawiam
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Nsd [83.25.20.*]
    Podbijam
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Nsd [83.8.68.*]
    Up
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Rzufik1 [31.172.188.*]
    Jak zwykle świetny tekst. Na górę z nim.
  • Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Arek [195.210.24.*]
    Może się przebije przez posty italo
  • Opis dłuższy niż 3 zdania Autor: ~COVID19 [85.221.149.*]
    = trush
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Antek [178.235.189.*]
    Czyli można normalnie i merytorycznie napisać. Odnośnie kłamstw w twoich postach, to bardzo dobrze wiesz co jest w nich nieprawdą i jak posługujesz się półprawdami w celu manipulacji i wykreowania odpowiedniego odbioru nie ma potrzeby wklejania twoich tekstów,jeśli ktoś będzie zainteresowany może sobie poczytać. Odnośnie samej spółki to uważam że już ogromny sukces odnieśli przynajmniej na GPW. A jak będzie dalej czas pokaże wszystko zależy od sytuacji. Co do stalkera to to nie przesadzaj bo mija się to z prawdą, ale tak jestem przeciw tym wszystkim trolom wzrostowym, uważam że robią więcej złego niż dobrego dla spółki ,bo was ludzie traktują poważnie i niektórzy podejmują decyzję zamiast zdać się na własne rozeznanie i rozsądek. Skoro jest tak jak piszesz masz wizje odnośnie przyszłości Biomed i scenariusz zdarzeń który w niedalekiej przyszłości ma się zrealizować ,to po co na siłe tu innych przekonujesz wystarczy tylko skupować uśredniać w dół i czekać Na razie efekt jest taki że ludzie ubierani są w akcje na kolejnych poziomach cenowych i tyle i nie chodzi tu o inwestorów z dużą gotówką bo ci zawsze sobie poradzą, ale o tych małych. Jaką szansę na odwieszenie z haków mają ludzie którzy zakupili akcje po 20zł + przecież jeśli ktoś kupi teraz to w przypadku 30-50% będzie realizował zysk to oczywiste. Sami sprzedajecie kupujecie kółka robicie a innym doradzacie uśrednianie i trzymanie zabijając u nich zasady racjonalnego myślenia tymi właśnie swoimi postami, które mają utwierdzać w słuszności, że z inwestycją wszystko w porządku. A co dalej będzie z Biomed czas pokaże, na pewno na razie paliwo do wzrostów się skończyło a o co chodzi z Biomed na chwile obecną o to żeby spekulanci i ci z grubszymi portfelami uciekli z akcji z niewielką stratą. Bo po co trzymać 100tysakcji z ceną 12zł jak można sprzedać po 10 zł i ewentualnie odkupić po 5 zł tą samą ilość.Nadzieja na wzrosty i sukces ta sama zostaje tylko taniej kupiona.
    Oj Antek, Antek ja żartowałem z tym stalkerem.
    Tak naprawdę to twoje istnienie jest dla mojej osoby nieistnieniem.

Żebyś jednak czuł sens twojej ciężkiej pracy to postanowiłem odpisać, bo twoja determinacja poprawia mi humor.
    Jak już piszę to pozwolę sobie na krótką analizę twojej osoby, w ramach rewanżu za twoją ocenę.
    Twoja nie była zabawna ale to nic niech stracę.
    Wiem, że nie jesteś zwykłym trolem bo oni piszą góra cztery zdania, bo mają od postu.

Twoje rzewne pościtełka są emanacją żalu z powodu tego, że w strachu pozbyłeś się akcji i teraz próbujesz to racjonalizować lub taniej odkupić.

Odpuść, może miałeś racje, może ten strach podszyty dziedzictwen instynktu twoich praprzodków, którzy w obawie przed starciem ze zdrowym , mięsistym mamutem woleli bezpiecznie ukryci w krzakach jeść skąpe w kalorie jagody, pozwoli ci teraz oczczędzić twoje ciężko zapracowane pieniądze.
    Może tak będzie ale to już ciebie nie dotyczy bo nie masz akcji.
    Tak to już bywa jednym ryzyko się opłaci innym nie.
    Jedni polowali na groźne mamuty, poskromili ogień i to ryzyko spotengowało moce obliczeniowe ich mózgów a inni bezpiecznie w krzakach jedli jagody aby tylko przetrwać. Lata takiego podejścia spowodowały, że opisujemy ich takimi samymi parametrami ale ta sama liczba u jednych oznacza IQ a u innych wzrost.
    Nie ma na giełdzie inwestycji bez ryzyka.
    Jak kupowałem Biomed po 3 zł to myślałem sobie: " Są perspektywy może za kilka miesięcy te akcje będą warte dwa razy tyle.
    Gdybym nie obserwował kursu i odpalił go teraz to byłbym w szoku, bo są warte trzy razy tyle, choć jeszcze nic się nie rozstrzygnęło.
    Reszta to psychologia i emocje.
    Bo było tyle a spadło, itp.
    Tak jak wzrosło wtedy tak może wzrosnąć teraz.
    Po co to piszesz?????
    Każdy chyba wie po co ma te akcje.

A tu fragment jednego z twoich wpisów.
    ~Antek odpowiada ~Gość2020-12-27 17:08IP 178.235.189
    "Sam też miałem pakiet akcji Biomed i sprzedałem ze stratą 10% tylko ja miałem zadanie ułatwione, bo jak kupowałem akcje to było info o szczepionce także łatwiej było pogodzić się ze stratą widząc jak akcje tracą na wartości i praktycznie mogą nawet do 3 zł polecieć a i tak będzie to o 200% więcej niż 2019."

Jak mi poszło??
    Następnym razem mogę być złośliwy, więc piszesz na własną odpowiedzialność.

Pozdrawiam.
    Profithunter z tym lekarzem to naprawdę nie żartowałem, może nie być za pózno jeszcze (jeśli to co piszesz to twoje prawdziwe oblicze) xD Poczytaj swoje posty albo lepiej daj lekarzowi niech to przeczyta i przeanalizuje będzie łatwiej z właściwą diagnozą. Ja sprzedałem swoje akcje stratę zaliczyłem i koniec nie ma dla mnie to większego znaczenia bo gram tu na GPW tylko hobbystycznie, ciężko to nazwać jakimkolwiek inwestowaniem skoro cała zabawa polega na kup taniej i poszukaj frajera który kupi drożej. Większość spółek i tak nie dzieli się zyskiem w postaci dywidendy z inwestorami więc zabawa jest tylko na spekulacji. Piszesz że akcje kupiłeś po 3 zł z założeniem że urosną x2 i co urosły x10 i nie sprzedałeś??? a na forum dzień i noc przesiadujesz i swoimi przemyśleniami się dzielisz w jakim celu? Odpowiedz jest prosta albo nie masz żadnych akcji Biomed i jesteś zwykłym naganiaczem posługującym się troszeczkę bardziej wyrachowaną techniką ,albo jesteś jednym z tych co kupili akcji powyżej 15 zł. Obstawiam to pierwsze biorąc pod uwagę że reszta troli wzrostowych upy przybija pod twoimi postami. Co do strachu i moich obaw to spokojnie ja sobie w każdej chwili mogę te swoje akcje odkupić i z tej straty -10% zrobi się zysk, bo akcji będę miał tyle samo i nadzieję tą samą ,do tego jeszcze gotówka na koncie zostanie. A czy sprzedaż akcji miała sens? Oczywiście, że miała i tu nawet nie ma co racjonalizować, szybkie cięcie straty i po sprawie. Jeśli zastanawiasz się co robię na forum skoro akcji nie mam? Jestem tu właśnie po to by obnażać zakłamanie i hipokryzję troli i naganiaczy wzrostowych i dodam, że mam przy tym dobrą zabawę. Oczywiście spółce Biomed życzę jak najlepiej mam nadzieję i tu zgodzę się z adwersarzem że faktycznie Biomed stanie się prężną polską spółką biotechnologiczną i marką rozpoznawalną nie tylko w Polsce.
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Stooq [5.173.137.*]
    Up
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Jankes [83.8.28.*]
    Oj Antoś sam sobie wystawiłeś notę!
    Piszesz „ cała zabawa polega na kup taniej i poszukaj frajera który kupi drożej” A kupiłeś drożej by sprzedać taniej? Czyli wg twojej teorii jesteś frajer !!!
    UP
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Nsd [83.8.32.*]
    up,,
    profithunter:

~Jedni polowali na groźne mamuty, poskromili ogień i to ryzyko spotengowało moce obliczeniowe ich mózgów a inni bezpiecznie w krzakach jedli jagody aby tylko przetrwać. Lata takiego podejścia spowodowały, że opisujemy ich takimi samymi parametrami ale ta sama liczba u jednych oznacza IQ a u innych wzrost.

~Jak kupowałem Biomed po 3 zł to myślałem sobie: " Są perspektywy może za kilka miesięcy te akcje będą warte dwa razy tyle

Dla fanów Pfizera. Autor: profithunter [5.173.0.*] 2020-12-27 01:26

Re: Wyleszczą jeszcze troche do stoplosów i góra!! Autor: ~And [5.173.0.*] 2020-12-28 09:14
    ~"Szkoda ze nie bylem leszczem i nie oddałem po 20"

Autor: ~Mateusz [5.173.0.*] 2020-12-28 10:43
    ~"A jeśli nie i okaze się że wtopiłem, zostawie akcje na pamiątkę żeby mi przypominały o tym że niema drogi na skróty, a logika w porównaniu z dużym kapitałem, spółdzielniami i cwaniactwem niema znaczenia. Jak już pisałem przy takiej stracie jaka mam niem to już dla mnie znaczenia czy to kosztuje 10 czy 5 zł.

Kto kasuje moje posty???, Jeszcze pomyślę, że mam racje.Autor: profithunter [5.173.16.*] 2020-12-17 10:15

Re: Ładowac dziśiaj jutro +20% dołek jest wyznaczony na 8 zł dno Autor: ~Tcjk [5.173.16.*] 2020-12-28 18:05
    ~"Ja sprzedałem 14 tys po 8.30 ze stratą 106 tys i odkupiłem 14 tys po 8.30"

~~"Lata takiego podejścia spowodowały, że opisujemy ich takimi samymi parametrami ale ta sama liczba u jednych oznacza IQ a u innych wzrost."

hahaha!!!!

Autor: profithunter [89.78.21.*] 2020-10-21 08:44

~Jak kupowałem Biomed po 3 zł to myślałem sobie: " Są perspektywy może za kilka miesięcy te akcje będą warte dwa razy tyle.
    ~Jedni polowali na groźne mamuty, poskromili ogień i to ryzyko spotengowało moce obliczeniowe ich mózgów a inni bezpiecznie w krzakach jedli jagody aby tylko przetrwać. Lata takiego podejścia spowodowały, że opisujemy ich takimi samymi parametrami ale ta sama liczba u jednych oznacza IQ a u innych wzrost.

Dla fanów Pfizera. Autor: profithunter [5.173.0.*] 2020-12-27 01:26

Re: Wyleszczą jeszcze troche do stoplosów i góra!! Autor: ~And [5.173.0.*] 2020-12-28 09:14
    ~"Szkoda ze nie bylem leszczem i nie oddałem po 20"

Autor: ~Mateusz [5.173.0.*] 2020-12-28 10:43
    ~A jeśli nie i okaze się że wtopiłem, zostawie akcje na pamiątkę żeby mi przypominały o tym że niema drogi na skróty, a logika w porównaniu z dużym kapitałem, spółdzielniami i cwaniactwem niema znaczenia. Jak już pisałem przy takiej stracie jaka mam niem to już dla mnie znaczenia czy to kosztuje 10 czy 5 zł.

Kto kasuje moje posty???, Jeszcze pomyślę, że mam racje.Autor: profithunter [5.173.16.*] 2020-12-17 10:15
     Re: Ładowac dziśiaj jutro +20% dołek jest wyznaczony na 8 zł dno Autor: ~Tcjk [5.173.16.*] 2020-12-28 18:05
    ~"Ja sprzedałem 14 tys po 8.30 ze stratą 106 tys i odkupiłem 14 tys po 8.30"

~Lata takiego podejścia spowodowały, że opisujemy ich takimi samymi parametrami ale ta sama liczba u jednych oznacza IQ a u innych wzrost.

• Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~merol [178.12.244.*]
    Antek, to że na spółce są tacy co kręcą kółka to normalka, są też tacy co siedzą i czekają na poziom który ich zadowoli bo wieżą w sukces tego projektu i wierz mi że każdy co sprzedał tu akcje ze stratą nigdy nie zadał sobie trudu aby zgłębić portfolio spółki i przeczytał ze zrozumieniem wszystkich oficjalnych komunikatów spółki odnośnie tego projektu. Sprzedali ci co tylko posiłkowali się informacjami i emocjami z forum. A, jeszcze słowo do - profithunter, mi też podoba się konfederacja ale jestem pewien że ani oni, ani nikt inny już aneksu z WSI nie ujawni, chyba że Pan A. Macierewicz zostanie prezydentem ale na to się nie zanosi. Pozdrawiam
    Up.
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Tikida [217.73.177.*]
    Biomed up
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Sly [185.56.211.*]
    Siemka Hunter!!!
    Jest popcorn jest impreza!
    Miejsce dalej trzymam!!
    Pozdrawiam
    Sly
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Karineczka [89.64.89.*]
    Dobry post, na górę z nim!
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~merol [178.12.244.*]
    Zachęcam do wysłuchania wywiady sprzed miesiąca gdzie w przystępny sposób jest opisany produkt który za chwilę będzie lekiem. http://wpolsce.pl/magazyn/12488-koronawirus-kiedy-polski-lek-podbije-swiat
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Optymista [176.97.143.*]
    jak Ty tak liczysz jak zachęcasz to już po Biomedzie.. jaki miesiąc.. link z końca wrzesnia więc tylko trzy miesiace.. miesiac to jest ciszy poki co... jak nie dluzej...
    .up
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Markopolo [81.15.162.*]
    Up
    up..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.15.162.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.15.162.*]
    Upppppup
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Remek [89.186.19.*]
    Fajne opracowanie, tylko że to badanie niekomercyjne, więc nie czarujmy się faza jest umowna. Gdzieś ktoś wspominał o określeniu dawki więc raczej II niż III, ale to drugorzędne. Zerknij proszę na Art 37ia prawa farmaceutycznego- Biomed nie może być sponsorem tego badania, nie ma prawa tych danych wykorzystać, a wręcz spsk1 musiała zapewnić, że to badanie naukowe, a nie rejestracyjne. Póki co wykonali usługę funkcjonowania osocza i na tym ich rola się skończyła. Nie ma nic więcej. Gdyby były jakieś dane to dawno by o tym pisali. Badanie komercyjne to kilkanascie-kilkadziesiąt milionów PLN. Poza zasięgiem. ABM dając 5 mln zrobił przysługę ale też zniszczył szansę na lek. Skuteczność osocza jest dyskusyjna, są kolejne publikacje. Tu nie może być przełomu. Już szybciej badanie z BCG uniwersytetu rzeszowskiego, bo tam udało się już trochę włączyć pacjentów. Podwójne szczepienie zamiast jednorazowego może przełożyć się na zysk. Immunoglobulina nie ma szansy się zwrócić. Doceniam optymizm, ale nie ma do niego podstaw. Pozdrawiam
    Remek.
    Moja kasa mój optymizm, nikt Cie nie zmusza do posiadania akcji.
    To co piszesz świadczy, że nie masz pojęcia o tym CO piszesz.
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Nie będzie rejestracji. Autor: ~Zen [194.15.120.*]
    Autor: profithunter [89.78.21.*] 2020-12-29 06:57
    Remek.
    To co piszesz świadczy, że nie masz pojęcia o tym CO piszesz.

A Remek napisał m.in.
    Fajne opracowanie, tylko że to badanie niekomercyjne, więc nie czarujmy się faza jest umowna. Gdzieś ktoś wspominał o określeniu dawki więc raczej II niż III, ale to drugorzędne. Zerknij proszę na Art 37ia prawa farmaceutycznego- Biomed nie może być sponsorem tego badania, nie ma prawa tych danych wykorzystać, a wręcz spsk1 musiała zapewnić, że to badanie naukowe, a nie rejestracyjne. 

Niestety to jest prawda.
    Dokładny zapis brzmi:
    Art 371a
    2.
    Dane uzyskane w trakcie badania klinicznego niekomercyjnego nie mogą być wykorzystane w celu uzyskania pozwolenia na dopuszczenie do obrotu produktu leczniczego, dokonania zmian w istniejącym pozwoleniu lub w celach marketingowych.

Słowem. Jeśli Biomed nie jest sponsorem to te badania są psu na budę. Wyników ich nie wykorzysta ani przy rejestracji w Polsce, a ni przez EMA, ani gdziekolwiek.
    Nie użyje ich w żadnej formie promocji.
    Ciekawe, który ośrodek, który szpital zdecyduje się na stosowanie leku bez rejestracji - wciąż w ramach eksperymentu medycznego?
    Wielkie marzenia o podboju Polski, Europy, a na końcu całego świata pryskają.
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Nie będzie rejestracji. Autor: profithunter [89.78.21.*]
    Oj Zen, warto tyle było pisać.
    Nie wiem, czy tego nie rozumiesz, czy wydziwiasz celowo?

Jak chcesz to mogę Ci wytłumaczyć ale najpierw spróbuj sam.
    Jak napiszesz, że masz dobre chęci ale to zbyt zagmatwane to Ci to w skrócie objaśnie.

Ewentualnie spróbuj razem z Remkiem.

Pozdrawiam.
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Nie będzie rejestracji. Autor: ~Zen [194.15.120.*]
    Autor: profithunter [89.78.21.*] 2020-12-30 18:27
    Oj Zen, warto tyle było pisać.
    Nie wiem, czy tego nie rozumiesz, czy wydziwiasz celowo?

Jak chcesz to mogę Ci wytłumaczyć ale najpierw spróbuj sam.

Ależ co ty chcesz mi tłumaczyć, skoro ja wszystko rozumiem.

Jeśli Biomed nie jest sponsorem badania, to na podstawie jego wyników leku nie zarejestruje. Nie będzie mógł tych wyników wykorzystywać w kampaniach promocyjnych.

Niezarejestrowany preparat nie ma statusu Produktu leczniczego (Leku - mówiąc przystępniej), więc może być stosowany przez lekarzy wyłącznie w ramach eksperymentu leczniczego, a ten wymaga każdorazowej zgody Komisji etycznej i rejestracji w Centralnym Rejestrze Badań Klinicznych.
    Co tu jeszcze jest do rozumienia więcej.
    Chętnie ciebie posłucham.
    i żadnej odpowiedzi?
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Nie będzie rejestracji. Autor: ~Nsd [83.8.32.*]
    .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.137.*]
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: lansky [195.210.24.*]
    Niestety większość ludzi nie ma pojęcia zielonego o czym piszą dlatego,że weszli na krótko tylko po to żeby porobić kółka..
    Up.
    Upp..
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~arek [195.210.24.*]
    Nie ma podstaw do optymizmu?to po co tutaj się produkujesz i piszesz?idż tamgdzie uważasz,źe będzie optymizm i będziesz zadowolony
    Ciekawe
  • Re: Biomed Lublin wkrutce pozbedzie się szorciarzy wystawiamy 100zł Autor: ~franek [195.225.36.*]
    Kto może jeszcze wystawiać po 100 zł do 12 marca to tym sposobem zniszczymy szorciarzy szulernie i kółkowiczów kółkowicze to golasy bez kasy a to jest SZOK,SWIEŻAK,ANIA, KRZYŻAK,AQWERT,SETHMEN I INNI DUPKI > PROSZĘ OD JUTRA NIE ODPISYWAĆ TYM GOLASOM SZORCIARZE MUSZĄ WRESZCIE OD NAS BRAC BO MUSZĄ ODDAĆ BANKOM KTO DOKUPI WYSTAWIAĆ DO 12 MARCA PO 100ZL NIECH SXULERNIA WIDZI ILE JEST AKCJI SZUKERNIA KASUJE NASZE POSTY MAJA JUŻ RYJE SPUCHNIETE
[x]
SNTVERSE -1,28% 3,08 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.