• Polityka cenowa perfum Chopin Autor: ~Pandora [83.28.216.*]
    Czy ja coś źle widzę czy te same perfumy Chopin, które w sklepie internetowym na stronie Miraculum kosztują ponad 300 zeta, w sklepie internetowym Rossmann można kupić za niecałą stówę?
  • Re: Polityka cenowa perfum Chopin Autor: ~jj [159.205.201.*]
    W promocji, a bez promocji i tak o prawie o 50% tańsze niż na miraculum.pl

• Re: Polityka cenowa perfum Chopin Autor: ~Pandora [83.28.216.*]
    Fajnie, że Chopina sprzedają w Rossmanie, ale taka polityka cenowa jest totalnie dla mnie niezrozumiała. Co na to inne drogerie przez które można kupić perfumy, centy tam są powyżej dwóch stówek
  • Re: Polityka cenowa perfum Chopin Autor: ~pytajnik [87.206.240.*]
    Niech jeden członek z drugim członkiem użyje swojego temperamentu i pomyśli o racjonalnym marketingu, bo jak na razie, to pośmiewisko.
    Czasami mam wrażenie, że w tej firmie nie chodzi o zarabianie pieniędzy, a o............................
  • Re: Polityka cenowa perfum Chopin Autor: ~Pandora [83.28.216.*]
    Chopin za stówkę to fajna opcja i przy dobrej promocji może okazać się hitem, a spółce przynieść kasiorę. Tyle, że trzebaby zejść z nadęcia które było do tej pory. Wtedy różne celebryty typu Kuba Wojewódzki są do zaakceptowania.
    Mam tak silne pragnienie wyjścia z tej inwestycji że pocieszałam się każdą opcją. :)
    Jak ktoś zobaczy Chopina fizycznie w lokalnym Rossmanie to dajcie znać, ja sprawdzę u siebie.
  • Re: Polityka cenowa perfum Chopin Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    Droga Pandorko....moje drogi ze wspaniałym MIR się rozminęły, wiesz kiedy ku mojej radości (uff, wiadomo kiedy zejść ze sceny choćby tak cienkiej jak MIR :(), ale widzę, że nadal jesteś i czuwasz jako KTO ?!? Zarząd, w akcjonariacie bogatym ? bo wiesz tak owak mało kto trzaska nowe posty :)
    jak masz cokolwiek w portfelu idź tam gdzie jest moc !
    dla mnie od zawsze (pisałem tu z 4-5l temu) ACT i teraz idziemy rządzić w '21,,,przekonacie się jak pachną % i PLN
    zdrówko

[x]
MIRACULUM 1,85% 0,66 2026-04-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.