• Proszę o wyjaśnienie PP Autor: ~Dzarek [5.173.32.*]
    W jakiej cenie i do kiedy można nabyć akcje z PP? Jeżeli mam 100 akcji to dostanę 100 akcji z PP?
  • Re: Proszę o wyjaśnienie PP Autor: ~Ainuin [159.205.204.*]
    Tak po 3 zł
  • Re: Proszę o wyjaśnienie PP Autor: ~Mahal [120.21.117.*]
    Weź dzbanie wpisz gogle a nie leniem jesteś i chce by ci tłumaczyli jak dziecku . Chcesz i wędrować zarabiać to poświęć czas j się doucz !
  • Re: Proszę o wyjaśnienie PP Autor: agent_cooper [46.215.102.*]
    Dnia 2020-12-25 o godz. 23:08 ~Mahal napisał(a):
    > Weź dzbanie wpisz gogle a nie leniem jesteś i chce by ci tłumaczyli jak dziecku . Chcesz i wędrować zarabiać to poświęć czas j się doucz !

Masz czas i chęci pisać zjeby, ale nie chcesz wyjaśnić. Wolisz pyskować niż zignorować. Każda okazja jest dobra żeby dopie.doilć.
    Rozumiem, że makowiec był za słodki, barszcz za słony a karp zagadał ale po chińsku?!
  • Re: Proszę o wyjaśnienie PP Autor: ~Mahal [120.21.117.*]
    Ile można tłumaczyć ludziom ? Ile ? A jak wytłumaczysz ani dziękuje ani pocałuj mbie w dupe , ludzie nauki trochę , pp będą od 28 jest w raporcie a pare postów niżej jest mój post o PP i wszystko wyjaśnione , łudzę to łajzy i nawet nie przejrzą postów odp tyko panicze zapytają i czekają na odpowiedz , mela ba ryj takim
  • Re: Proszę o wyjaśnienie PP Autor: ~Adrian [188.147.34.*]
    czyli kupiłem dziś 100 akcji po 3,24 to ile będę miał jutro ? odejmą po 10 groszy czy 3 zł?
  • Re: Proszę o wyjaśnienie PP Autor: ~rulnik [37.47.5.*]
    chcem kupić pp i nie mogem
  • Re: Proszę o wyjaśnienie PP Autor: ~TK [83.26.164.*]
    Prawa poboru nabywamy 30.12 a że zakup akcji księguje się 2 dni, w poniedziałek 28 jest ostatnia szansa by mieć prawa poboru. Po 30.12 będziesz miał tyle praw poboru ile akcji i będziesz za nie mógł kupić akcje serii D za 3zl razy ilość praw poboru. Prawa poboru będziesz mógł też komuś sprzedać. Najgorzej to nic z nimi nie zrobić. Mam 12tys akcji za 4,07, już gotówka zarezerwowana na wykup PP zatem średnia mi spadnie do 3,535 za akcję w liczbie 24tys.
  • Re: Proszę o wyjaśnienie PP Autor: cezdlu_37 [91.231.92.*]
    Choć nie ja pytałem - dziękuję bardzo za wyjaśnienia. Też jestem początkujący (czyt. laik) i takiego "wyłożenia łopatologicznego" potrzebowałem. Dziękuję bardzo.
[x]
AQUATECH 9,16% 0,11 2025-03-24 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.