Jak karmią leszczynę to po co tu siedzicie . Jesteście bez akcji , nie podoba wam się profil działalności spółki , uważacie ze to nie ma przyszłości . Ja nie wiem po ile będzie kurs za rok, mam czas i poczekam bo uważam ze to co robią ma przyszłość , jak będzie czas pokaże. . Co was obchodzi kto w co inwestuje . Chcesz pomóc to zamilcz i napisz za rok . Będziesz mógł się chełpić tym ze nie straciłeś jeśli tak będzie . Liczycie tylko na to ze kilku nie zdecydowanych się wysypie i tyle. Za pare złotych obrażacie ludzi których nie znacie . Nawet jak będę wisiał na haku kilka lat to i tak powinno cię to gówno interesować .
Słuchaj, nie wiem po co te emocje. Karmią Cię - Twoja sprawa ( i Twoje pieniądze). Ja sobie robię jaja bo mam fan widząc, jak robisz za Honorowego Dawcę Kapitału (i do tego za podręcznikowego Downa) dla Cyprus Family - gdybyś był czarny to by mnie zbanowali, a ty jesteś tylko biały, katolik, i do tego jakieś czterdzieści punktów poniżej średniej IQ na wschód od Bugu. Ale nikt, nawet Ojciec Rydzyk z Oberpolicmajstrem Ziobrą nie odwiodą mnie od tego, żeby drzeć z Ciebie łacha - bo to mi gwarantuje nie tylko regulamin forum Bankier.pl., ale sam Konstytucja. I właśnie z tego konstytucyjnego prawa korzystam - mając przy tym niezły ubaw.
To co chaotycznie wymęczyleś w tym poście nic nie zmieni. Adam w fajny i prosty sposób wszystkich bez pojęcia tutaj wyjaśnił. Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem Adama i może zrozumiesz jego myśl.
Dobrze by było aby w spółce pojawił się nowy inwestor i to na tyle duży,żeby takie Joyfix Ltd i Midorana Investments Ltd miały partnera , z którym trzeba się liczyć.Zresztą jeżeli pojawią się w perspektywie miliardowe zyski, to walka w spółce o te 45 procent akcji drobnych dopiero się zacznie.
Tygrysie myszowaty ty tak na poważnie??? Przeczytaj sobie jeszcze raz te swoje wypociny,usiąc napij sie i ochłoń zanim znowu sie skompromitujesz z tą swoją lewacką "tolerancyjną" nowomową.
Nie ma szans na poprawę. Uczestnicy innych forów bankiera już wiedza, że myszowaty to przypadek beznadziejny i kompromituje się zawsze, konsekwentnie i do samego końca. To znaczy - do dnia, kiedy spółka zostaje wykluczona z notowań ...
To jest całkiem realne, miesiace mijają, terminy różnych spraw nie spełniają sie, poki co to tylko slowa , żadnych realnych faktow nie ma nic tylko obietnice, czaty i prognozy, tu wiekszośc napala sie ułudą i ładuje swoje pieniądze, no trudno, stracą zapewne.
Dnia 2020-12-24 o godz. 22:42 ~Asia napisał(a): > Jak karmią leszczynę to po co tu siedzicie . Jesteście bez akcji , nie podoba wam się profil działalności spółki , uważacie ze to nie ma przyszłości . Ja nie wiem po ile będzie kurs za rok, mam czas i poczekam bo uważam ze to co robią ma przyszłość , jak będzie czas pokaże. . Co was obchodzi kto w co inwestuje . Chcesz pomóc to zamilcz i napisz za rok . Będziesz mógł się chełpić tym ze nie straciłeś jeśli tak będzie . Liczycie tylko na to ze kilku nie zdecydowanych się wysypie i tyle. Za pare złotych obrażacie ludzi których nie znacie . Nawet jak będę wisiał na haku kilka lat to i tak powinno cię to gówno interesować .
SKĄD JA TO ZNAM, JUZ WIEM GDY KUPOWALEM JRHOLDING W OKOICACH 50 GROSZY CZY COLUMBUSA W OKOLICACH DWUDZIESTU KILKU GROSZY.OJ WIELU PISALO ZE TO BANKRUCI I BEDE WISIAL I WISIAL NA HAKACH.TROCHĘ POWISIALEM ALE DZISIAJ PRZEBITKA LICZONA JEST W GRUBYCH TYSIACACH %.TERAZ NIECH SCEPTYCY ZADADZA SOBIE PYTANIE CZY JEST WARTO,WIEKSZOSC GRACZY JEST NERWOWA I NIECIERPLIWA A TO JUZ PIERWSZY STOPIEŃ BY ZOSTAC OGOŁOCONYM Z KASY.TYLKO CIERPLIWYCH GIELDA WYNAGRADZA.CO DO BORUTY, CAŁY CZAS DOBIERAM I CZEKAM CIERPLIWIE NA GRUBE ZŁOTÓWKI.CEL 5 ZL MINIMUM.POZDRAWIAM I ZYCZĘ WSZYSTKIM W TAK PIEKNYM DNIU DUZO ZDOWIA, CIERPLIWOSCI WYTRWALOSCI I DUZYCH WYGRANYCH.MARZENIA SIE SPEŁNIAJA A RACZEJ SIE WYPEŁNIAJĄ, LUDZIE POZYTYWNIE NASTAWIENI MAJA SKARB WIELKI O KTORYM MOZE NAWET NIE WIEDZĄ, ONI BEDA WYGRANYMI NA KAZDEJ PŁASZCZYZNIE ŻYCIA.
Przyszłość tej ,ale nie tylko tej spółki wygląda dobrze.Ale huraoptymizm niewskazany.Zepsuć można wszystko,mamy ostatnio przykład na CD Projekt ,ale jest też wiele innych przykładów niekompetencji lub pazerności władz spółek,które się żle kończą. Powszechnym zabiegiem takiej pazerności są emisje dla siebie akcji po zaniżonej cenie rynkowej.Zmniejsza się wtedy wartośc swojej firmy dla własnych korzyści.No cóż ,ale to jest ogólnie rzecz ujmując uczciwość-albo się ją ma ,albo nie.