3 zł - jedziemy na 10 zł testy na covid spółka zarobi miliony
2 zł - trwa odleszczanie za chile dzida na 10 zł
1,50 zł - to zdrowa korekta kolejne wyniki napewno będą świetne, zaraz info i jazda w górę
1,20 - nie oddam moich akcji za taka cene uśredniam, spółka niedowartościowana to napewno robienie straty podatkowej grubasa
1 zł to mocne wsparcie napewno nie zejdzie niżej a jak zejdzie to dalej uśredniam
50gr - super cena na uśrednianie juz niedługo info i jazda się zacznie, a straty przez 6 ostatnich lat to nic takiego.
Obecni akcjonariusze to dawcy kapitału to przecież jasne, zarząd się z nich śmieje inwyda komunikat a zaawansowaniu prac na czymś tam a leszcz będzie się cieszył
Ja bym się nie martwił na 1zł pewnie będzie wsparcie, i wcześniej czy później zejdzie na grosze i długo ďlugo nie odbije, akcji nie braknie na uśrednianie a może nawet dodrukują papieru dla naiwnych
Jest taka spółka made in szwicerland i jej wartość jest większa od cormay i tu jest duży problem bo ona generuje zyski, sam cormay to totalne bagno nic nie produkujące? Ale co zrobić, Płotka też utopiony.
Cormay drenuje wszystko.akcjonariuszy,orphee i sam zjada swoj ogon.nawet dywidende se wyplacili z orphee i pozyczyli juz 8 mln.strata za 3 kwartaly 8 mln.odejmij to z ostatniej kapitalizacji przed spekalucyjnym wybiciem.ile powinien wynosic kurs?
Spokojnie szwagra z Totala pracują jak znów ruchu..huhu leszcze z akcji, ja jestem pewny że przyszły rok będzie bardzo bogaty.Zawsze może koleżanka złożyć zawiadomienie do prokuratury o działaniu prezesa na szkodę spółki a podstawy są i to mocne na dzisiaj.
ależ ludzie natracili tu kasiory, spółka zachowuje się jak totalny bankrut, dziwi mnie brak reakcji przewodniczącego RN i zarządu spółki, czyżby oni nie wiedzieli co się w spółce dzieje - po co rada nadzorcza zgadza się by pełnili funkcje nadzorcze w innych spółkach jak na swoim podwórku zupełnie sobie nie radza i prowadza spółkę do zagłady.
Porównajcie na miesięcznym obroty z 2019 a 2020r Czy takie obroty zrobiła drobnica Fundusze inwestycyjne Systemy emerytalne Czas akurat kiedy insiderzy sprzedawali-odpowiednia cena I znów cisza Może ktoś sprawdzi które biura robiły obroty Pan Łapiński w zeszłym roku mówił że spółka najgorsze ma za sobą.Wartość spółki to prawie gotówka w kasie,jeżeli jest tak dobrze to kto dołuje kurs - jeżeli jest coraz gorzej ( cena akcji , wyniki) przez tyle czasu to znaczy że ktoś nie radzi sobie na tym stanowisku. Pan Łapiński jako fachowiec powinien reagować by akcjonariusze mieli jakiś zysk nie same straty. Może jakiś polityk weżmie w obronę drobnych akcjonariuszy,jest nas dość dużo będzie miał nasze głosy
Wrzuć wykres maksymalny na miesięczny obroty, od lutego 2020 zrobiły się obroty - na świeczkach nie widać zbytnio różnicy. Wejdz na poszczególny m-c 2020 zobaczysz obroty wzrastają ok 8-10 razy. Czy poprzedni okres to powolne zbieranie a teraz zmęczenie akcjonariatu i dobranie reszty od zniechęconych co Wy na to.
Teraz nie ma kto oddawać, chłopcy przewalają swoje akcje a gorzgorzej już nie może być, diagnostyka na 1 miejscu w pandemii. Teraz będzie okazja ocenić prezesa i jego działania.
Dnia 2021-04-21 o godz. 19:43 ~Dan napisał(a): > Teraz nie ma kto oddawać, chłopcy przewalają swoje akcje a gorzgorzej już nie może być, diagnostyka na 1 miejscu w pandemii. Teraz będzie okazja ocenić prezesa i jego działania.
A co tu oceniać, poczytaj raporty z ostatnich lat, i wskaż jedną rzecz która była prawdą.
Takie narzekanie o oczernianie prezesa który musi kłamać jak każdy inny w obliczu potknięcia rozwoju firmy nie ma najmniejszego sensu. Nikt ci prawdy nie powie a jedno jest pewne ktoś zebrał i zbiera i nie jest to ulica.
Akcje będą po 50gr a oni dalej będą pisać o info i wybiciu. Tu jest twardy akcjonariat który wisi na hakach 1,50 zł i więcej. Zamiast wywalić i zarabiać gdzie indziej to wolą patrzeć jak z tygodnia na tydzień ich akcje są coraz miej warte. Taki akcjonariusz masochista który żyje nadzieją i tak więdziąc że ta spółka to kompletny trup.
Jakoś w czerwcu obiecywałeś, że akcje będą poniżej złotówki jeszcze w tamtym miesiącu... Miałeś mi się przypominać... No cóż, chyba Ci się trochę pomyliło :)
Proszę nie dyskutować, kolega który założył ten wątek opisał sytuację w punktach. I nic się nie pomylił- teraz już zjazd na groszówki, potem scalenie ETC, ITP, ITD, ruchania ciąg dalszy.
Jak kogoś interesuje zarobek to CDPROJEKT powinien odjechać, tylko ostrożnie i z SL z akceptowalną stratą. Wiem lepiej czekać na info z cormay napewno będzie. :)
Ale na cormay na ostatniej podbitce ładnie ubrałem leszcza.