Ej tzn jeśli Ci chodzi o to czy cena kursu go przegoni to nie mam wątpliwości, myślałem ze pytasz o przeskoczenie maksymalnej wyceny inno tj 100 ziko na chwile
Inno śmiga między 29 a 35... kręcą kółka, sam pare zrobiłem... dla mnie zostanie na tych poziomach. Blirt jest w trendzie wzrostowym. Co przemawia za Blirt? Ma lepsze fundamenty i uwzględniając poziom rozwodnienia akcji to niewątpliwe jest to, że szybko minie inno.
Jak pokażą wyniki w styczniu blirt i innogene to wszyscy się przekonają kto zarabia a kto tylko obiecuje a wtedy poziom 29-35 dla blirta to będzie minimum
Mam oba papiery. Ktoś mówił, iż szacunkowe wyniki Blirta będą na początku stycznia. Chętnie poczekam i wtedy zdecyduje czy trzymam dalej czy wywalam. Na chwilę obecną Innogene strasznie mnie denerwuje. Wczoraj podali dobre info, a kurs leci w dół jak głupi. A tu spokojnie i powoli do przodu w trendzie wzrostowym.
Kolego myślę, ze wpadłeś tu na chwile coś powiedzieć ale zerknij na średnie obroty po korekcie i nie gadaj głupot. Nie masz akcji i jęczysz. Dzisiaj będzie zamek powyżej 25 ziko i to jest na plus po wczorajszym wzroście.
Obroty 1 mln no powiem Ci ze grubo jest grubo ! Mam akcje ale śmieszą mnie akcje typu 30 plus i takie tam będzie jeszcze jedna sesja na minus i pozniej pójdzie w górę! 25 ziko powiadasz
Znajdz mój wpis z rana wczoraj i wtedy trafiłem na duże zebranie i co?! Dzisiaj się pomyliłem i co z tego? Trzeci raz zarabiam ma tym kwicie i gites. Żebyś się z tego śmiechu nie zesrał. W Polsce wszyscy eksperci i noszą się jakby kij połknęli. Niech otwierają te granice w końcu, bo duszno się tu robi.