• Ciekawe? Autor: ~Artann [46.204.18.*]
    https://www.pressinfo.pl/search/apachesolr_search?filters=type%3Aiwp. Po wpisaniu słowa blirt wyskakują 192 strony ale trzeba być zalogowanym by wejść w wyniki ale to są przetargi rozstrzygnięte mi się wydaje.
  • Re: Ciekawe? Autor: ~Artann [46.204.18.*]
    Sumy też niczego sobie ma ktoś dostęp.
  • Re: Ciekawe? Autor: ~Aln [5.173.184.*]
    No nieźle to wygląda nawet bez pełnego dostępu
  • Re: Ciekawe? Autor: abesiak [5.173.240.*]
    ja z ciekawości rzuciłem sobie okiem na komunikaty spółki od lutego... i to jest pierwszy miesiąc gdzie nie poszło jakiekolwiek info. może jest aż tak dobrze, że wynik przerośnie wszystkich oczekiwania.. :) oni już wiedzą... więc skoro jest dobrze po co się spieszyć z jakimś info?
  • Re: Ciekawe? Autor: abesiak [5.173.240.*]
    i w zasadzie jak poskładać te wszystkie zebrane wiadomości tj. z mediów społecznościowych, artykuły i inne materiały to wnioski nasuwają się same... :)
  • Re: Ciekawe? Autor: ~Rumun [37.47.158.*]
    Dlatego ja juz ubrany cieplutko że średnia 15,80 i będę karmił po wynikach za 45zl. W szoku jestem że tu jeszcze codzień nie ma po 10% w gore
  • Re: Ciekawe? Autor: ~ten [89.64.19.*]
    Ja tam się cieszę, bo spadki by się pojawiły nisko (zawsze jak za wcześnie rośnie to szybciej się koryguje. Ja tam na pewno nie oddam poniżej 50+, ale na serio rozważam longa na tym walorze. Ten kwartał może być game-chamgerem i Blirt może łyknąć po nim nawet Innogene. To tylko moje zdanie, ale serio na to czekam.
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.