Przy tej wycenie i zyskach dziwne jest ze nie mamy już 10, patrząc na c/z innych spółek i ich wyceny zastanawiam się dlaczego tego nikt nawet nie chce po 5?
Jeśli inwestorzy boją się przyszłości to tylko w budowlance i magazynach, jak nikt nie będzie kupował mieszkań to będą kupować meble, płytki, ubezpieczenia ?
Jak zawali się branża budowlana to paliwa będą ustanawiały rekordy sprzedaży, może telewizory i pralki?
Wesołych Świąt, szkoda marnować czasu i zdrowia...
Ten co dusi kurs musi załadować akcji do taczki, a więcej niż 5 złoty nie da. Im dłużej potrwa konsolidacja tym większy będzie zasięg wzrostów. Wzrosty zaczną się gdy zakończymy tydzień z ceną min. 5.35 . Moim zdaniem stanie się to najpóźniej do połowy stycznia, 30 grudnia 2020 będzie 5.21
A tobie fora się nie mylą? Bo się produkujesz na BAH jako oldboy1.Bedziesz odszczekiwał o 17 te 4,5 zł ,,prorokowane,, z rana.Już rano ci pisałem i nie odpuszczę.
No to jest 17.00 Odszczekuj te swoje głupoty o panicznej wyprzedaży i cenie 4,5zł. Łażą takie po forach i piszą bzdury co im do głowy przyjdzie.Książkę poczytaj!
Górą niesprzedający (trzymający akcje przy orderach) 3,5 godziny nie sprzedali po 5 zł ani jednej akcji spółki o kapitalizacji 200 milionów.Tak jest niech leży.To najlepszego w NOWYM ROKU.
Jednak większość mam w Eurotelu, Lotosie, Marvipolu oraz od wczoraj średni pakiet firmy wydobywającej srebro(w kontrakty nie chcę się bawić bo na XTB za duże prowizje są(na akcjach jest 0% prowizji. Niestety tylko do 400k obrotu na miesiąc co jest trochę mało).
Nie wiecie czy jest jakaś platforma podobna do XTB bez prowizji, abym mógł podzielić swoję akcję?
Trend na Eurotelu jest cały czas wzrostowy. W zeszłym roku Eurotel nie wypłacił po raz pierwszy od 10 lat dywidendy obawiając się korony.
Wynikło, że wyniki powinny być w tym roku jeszcze lepsze niż w zeszłym mimo korony(więc potencjalnie moga wypłacić coś z zaległej dywidendy z zeszłego + obecny - w idealnej sytuacji ok 5zł na akcje ). Według mnie powinno jeszcze wzrosnąć( BOŚ wycenia na poziomie 38zł).
Ja już jestem trochę zarobiony(miałem mały pakiet przy 18zł). Dokupiłem dużo akcji przy 22,4zł więc dla mnie jak dojdzie do 33zł(a szansa jest bardzo duża) to będę zadowolony. Jak dojdzie do 38zł to tylko na Eurotelu jestem roczną wypłatę do przodu.