+110tys klientów w miesiac... Ktoś ma jeszcze obiekcje czy warto trzymać akcje :)? Będziecie pisać o 2zł w drugiej połowie 2021... a ja Wam mówie 5zł+ a po 2-3 latach 10-20zł +.
Rodzinnych, wesołych i przede wszystkim zdrowych świąt życzę i zdecydowanie bardzo pomyślnego nowego roku dla zarządu i akcjonariuszy! Pozdrawiam serdecznie:)!
nie ma za co Spółka jest jednym z najszybciej rozwijających się fintechów w Polsce. Głównym jej celem jest zapewnienie korzystnych cenowo oraz wygodnych usług przekazów pieniężnych, z optymalnymi wysokościami prowizji, natychmiastową realizacją oraz przejrzystymi kursami walut. Spółka podkreśla, że na obecnym etapie priorytetem jest jak najszybsze pozyskiwanie nowych klientów, co wiążę się z koniecznością dalszych inwestycji. Obecnie, dzięki SPOKO.app, przelewy można nadawać z 32 do 45 krajów, w tym do: Armenii, Azerbejdżanu, Gruzji, Indii, Kazachstanu, Kirgistanu, Mołdawii, Nigerii, Pakistanu, Rosji, Tadżykistanu, Turcji, Turkmenistanu, Ukrainy i Uzbekistanu.
Takie statystyki rosną wykładniczo, jeżeli z października na listopad przybyło 90 k klientów, to z listopada na grudzień przybedzie z 110-150 k. Itd az osiagnie szczyt, ale to jeszcze potrwa parę ładnych miesięcy.
Zaleca cierpliwość. Nie ma co się przejmować spadkami po kilka % ani wzrostami po kilkanaście %. Zobaczymy za za rok jaki będzie kurs ja obstawiam 5zl. Zdrowych wesołych i szczęśliwego nowego roku ha w tym roku już kończę słyszymy się po 10.01
Ewidentnie widać, że lekki atak popytu jest w stanie bujnąć kursem o 20%, ale mam nieodparte wrażenie, iż od jakiegoś czasu kurs jest także mocno pilnowany!? Przy braku zainteresowania wystarczy położyć na S niewiele żeby wystraszyć! Im więcej informacji kurs będzie jednak trudniej utrzymać! Rok 2021 może być ciekawy!