wskoczyłem w te akcje, ale nie bardzo kumam czy oprócz transakcji funduszy to są realizowane zlecenia - indywidualnych ??/nie sprawdzam bo dopiero kupiłem/.
O widzisz? Dzis znowu rosnie.To juz jest taka saga.Kurs ciagle spada w trendzie wzrostowym.Nie martw sie juz niedlugo 5 z przodu.Ale dalej wzrost.Czyli kupujesz akcje gtc za 10 tys po dwoch miesiacach wzrostowych wg xx cieszysz sie z tego trendu wzrostowego ale na rachunku zamiast 10 tys masz 6 tys.to jest wlasnie ten trend wzrostowy
Gdzie sie podzial naganiacz troll wzrostowy xx?Taki rozgadany byl i cisza.A przrepraszam odezwie sie jak przekroczy 10.38 .nie soory wczewsniej.Czyli juz z nim nie pogadacie bo to nie urosnie.Nie sorry przeciez 1lutego otwarcie galeri i wszyscy sie zesar.....ja na gtc.A tez nie przecie kupowali 10 grudnia.
Yes.To jest to trend wzrostowy.Dziś ciągle wzrasta.Gdzie się podział odwrocony młot.I tak od miesiaca.Kupowac kupowac trend wzrosrowy.Znawca gieldy xx widzi białe swieczki.Nie pomylił sie to papieża wybieraja
Dzis znowu trend wzrostowy.Miales rację.Wig na zielono a ten badziew na czerwono.To jak tam ile w tym twoim trendzie wzrostowym ci rachunek urosl od miesiaca?
ODPOWIADAM w drodze wyjątku.To co, hejtujący na mnie naganiaczu spadkowy?,który przezywasz mnie wzrostowym. Miałeś już dawno sprzedać swoje niby akcje (ALE WYTRWALE MNIE NIE SŁUCHASZ,TYLKO WIECZNIE NARZEKASZ),polecam ci to w wielu postach i NIGDZIE nie widzę u siebie słowa kupujcie,jak ty to piszesz! . NON STOP podkreślam,że przed covidowym zjazdem gtc był po 10,38zł.O trendzie wzrostowym jak jeszcze jest,to owszem, piszę. Według Ciebie,jak ja się pojawiam na gtc to są wzrosty??? ŁOŁ! ! ! /ostatni mój wpis był 22 stycznia,niech sprawdzę?,potem zaczęło spadać?/ ŁOŁ!!! To jak pozytywny wpis Elona Muska nt.Cyberpunka. A jak napiszę,że mwig40 w jakimś horyzoncie czasowym może być po ok 3750 to uwierzysz,czy nie?,a że galerie otworzą 1lutego to wierzysz,czy nie?
No widzisz,a dla mnie nie płacą.Rozmowa do samego siebie dobrze ci wychodzi,a możesz czasem zagadać i do żony,odwagi!. Ale jak mam mieć tu niby jakąś skuteczność,przynajmniej jak Elon Musk wpisujący słowo bitcoin,to niech się okaże, czy moja obecność cokolwiek tu zmieni? Na ten tydzień specjalnie z dedykacją dla Ciebie wpisuję tu słowo gtc i sprawdzam po tygodniu.Pewnie będzie nudno.Jak będzie poniżej obecnego kursu,tzn.,że moja obecność jest tu całkowicie zbędna.Na razie poziom adrenaliny nie podskoczył,bo kurs nie dotarł nawet do 10,38zł,czyli ceny sprzed covidowego zjazdu,być może otwarcie galerii to w końcu zmieni. A ogólnie na giełdzie jak to na giełdzie-bezpieczniej pewnie w trumnie i na gtc.
Sam więc widzisz-to co,że ranking gtc i perspektywy stabilne?, nowe inwestycje?otwarcia galerii?,kończy się PANdemonium?,na nic tu moja obecność NIE MA KOMPLETNIE ŻADNEGO WPŁYWU NA NIC!,może twoja to i ma jakiś sens i cel?(kto wie?- bo ja napewno nie).Wesoło jak w trumnie,więc po co przeciągać do końca tygodnia,ja się już poddaję.POZDRO.
Powiem ci tak.Jak mozesz to tak jak wskoczyles to wyskakuj bedziesz miec na inna spolke.Bo ty kupiles np za 6.85 zl w ciagu kwartalu spadnie na 5.3zl bedziesz w plecy 30 % potem urosnie na 5.8 a xx ci napisze ze jest trend wzrostowy ze jest super .A ty na tym super bedziesz dalej na minusie -20%.Znam to z autopsji.Rok temu gtc byl po 10 zl spadl na 5.3 teraz urosl na 6.9 i xx sie podnieca trendem wzrostowym.A to ze rok temu byl po 10 to juz ci nie napisze.A podrugie tu nie zarobisz