Po co takie wpisy? Oml kupowałem po 1zł i już wtedy ghost zbierał dobre recenzje na targach, a kapitalizacja była o połowę mniejsza niż tu po dodaniu 113 mln akcji.
Gotowe gry? Która z nich nie okazała się szrotem? Kapitalizację już dzisiaj można liczyć razy 113 mln akcji. Na nc jest mase ciekawszych spółek i zdecydowanie tańszych.
Dokładnie. Od tego info zależało czy będzie tu zarobek. Przy takim dodruku matematyka jest bezlitosna...no chyba że będą robić gry aaa. Jest tam coś na ten temat?
Oficjalny komunikat spółki nazywasz bzdurami? Jeżeli tak to czekam z zaciekawieniem. Jeżeli January zostanie to można się spodziewać wsparcia od algames i to na plus, ale na dzień dzisiejszy są tylko obietnice i jest mega drogo.Pzdr, wesołych świąt i zieloności w przyszłym roku życzę.
Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że ten niby dodruk to wartość dołączonej spółki Intermarum. Wesołych i życzę Wam w przyszłym roku 10 zł na tej spółce ;) OML mogło z 2 groszy wystrzelić na 21,60 zł więc wszystko jest możliwe ;)