• Kierunek 8,2 Autor: ~mitogra [83.28.243.*]
    Choć niewiele na to wskazuje :)
  • Re: Kierunek 10 pln Autor: ~mer [89.64.71.*]
    jak wcześniej pisałem, c/z = 5.9 dla spółki w trendzie rosnącym to żart. Licząc konserwatywnie c/z powinno być > 10, czyli cena akcji > 9 pln, więc kierunek to 10 pln przy obecnych wynikach, 15 pln po dobrych wynikach rocznych - a na takie się zapowiada
  • Re: Kierunek 10 pln Autor: ~Khandr [193.0.209.*]
    "jak wcześniej pisałem, c/z = 5.9 dla spółki w trendzie rosnącym to żart. Licząc konserwatywnie c/z powinno być > 10, czyli cena akcji > 9 pln, więc kierunek to 10 pln przy obecnych wynikach, 15 pln po dobrych wynikach rocznych - a na takie się zapowiada "

C/Z to nie jedyny wskaźnik. Radzę spojrzeć na cenę do wartości księgowej i dobrze przemyśleć inwestycję.

Dla mnie to niech ten kurs leci jak najniżej. Wykupię wtedy cały przedział w pierwszej klasie w tym pociągu :)

Pozdrawiam Inteligentnych Inwestorów!
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~mitch [5.184.87.*]
    kolejny naganiacz podstawy? dlaczego? anie głupie zdanie bez podstaw.
    Uzasadnienie
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~mitogra [83.28.243.*]
    Dnia 2020-12-23 o godz. 19:02 ~mitch napisał(a):
    > kolejny naganiacz podstawy? dlaczego? anie głupie zdanie bez podstaw.
    > Uzasadnienie

Strasznie jesteś nerwowy ~mitch idą święta, wyluzuj. Napisałem kierunek 8,2 jako ripostę na 2,8 pewnego uczonego kolegi z tego forum (taki żart), a na poważnie Introl to dobra spółka, dobrze zdywersyfikowana, działająca w perspektywicznych dziedzinach, oparła się covidowi, poprawia wyniki i przepływy od kilku kwartałów, jest znacząco niedowartościowana, wiele wskazuje na zakończenie wieloletniego trendu spadkowego, więc jeśli utrzymają dynamikę wzrostu zysku w 4Q to o wiele bardziej prawdopodobny jest kierunek 8 niż 3.
    Poza tym trzeba o niej pamiętać bo wielu inwestorów GPW chyba o niej zapomniało.
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~Mitch [37.47.32.*]
    Porostu wkur.. takie pierdzielenie. Jedziemy , spadamy teraz 4 . Człowiek to kliknie jak jakieś dziadostwo z wp.
    Cholernie tu nie merytorycznie.
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~JanuszBiznesu [89.64.107.*]
    Ostatnio tutaj straszna cisza, a ponoć piniądz lubi ciszę, czego potwierdzenie można zobaczyć na kursie. Mało kto sprzedaje, to idzie sobie stopniowo do góry :) Udanych inwestycji w nowym roku
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~mitch [5.184.43.*]
    Jutro pincet
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~mitogra [83.28.243.*]
    Dnia 2020-12-21 o godz. 22:00 ~mitogra napisał(a):
    > Choć niewiele na to wskazuje :)

Nie wiem czy to wypada, ale chciałem przypomnieć, że kierunek jest jeden - 8 PLN
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~hugo [31.0.58.*]
    Najpierw 4 - 3,5 tak pokazuje wykres, 8,2 kiedyś powinno być, ale obecnie na giełdach duża korekta
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~trok [83.2.50.*]
    Myślę, że to może być wszystko, nasza giełda niby reaguje na korekty na rynkach ale już tak ładnie nie szczytuje jak reszta rynków. Jeżeli skończymy dzień mniej więcej na takim poziomie to możliwe wybicie wyżej, zobaczymy.

https://imgur.com/V5fNQGW

• Re: Kierunek 8,2 Autor: ~Xmen [83.25.77.*]
    Ja również podzielam zdanie o dużej atrakcyjności inwestycji w akcje Introla. Dokupuję, bo wg. mnie cena jest atrakcyjna.
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~Ntt [89.64.47.*]
    Jest siła w tym papierze. Jakiekolwiek spadki od razu jest zbierany. Perspektywy spółki świetne. W rok tu może być spokojnie 8zl plus regularnie dywidenda.
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~cp [62.21.49.*]
    Stabilizacja kursu faktycznie podejrzana. Giełda w górę, giełda w dół, giełda znowu w górę - a Introl w miejscu. O co tu chodzi?
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~trok [83.2.50.*]
    Akumulacja
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~mitogra [5.173.40.*]
    Akumulacja, ale kierunek jeden !
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~mitogra [83.28.246.*]
    Z pozdrowieniami dla żelaznego akcjonariatu, czas oczekiwania na wzrosty coraz krótszy
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~Bolec [31.0.55.*]
    A jak inaczej kupić większe pakiety?
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~mitogra [83.28.246.*]
    Przyspieszamy na 8,2
  • Re: Kierunek 8,2 Autor: ~mitogra [83.28.219.*]
    Jutro odcięcie dywidendy i kontynuacja kierunku, co się odwlecze to nie uciecze :)
[x]
INTROL -0,27% 7,28 2025-10-24 16:33:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.