• Czekam na niższy kurs... Autor: ~Ruchanienagrubo [94.254.152.*]
    A w 2021 r. gramy pod nowe gry... Pozdrawiam Panie i Panowie. Będzie dobrze niech tylko się wytrzepią nad tym CDPROJECTEM.
  • Re: Czekam na niższy kurs... Autor: ~Pieter [31.0.86.*]
    No jak ktoś odda poniżej 2 to głupi. Chociaż patrząc na banana to nawet się nie zdziwię hehe.
  • Re: Czekam na niższy kurs... Autor: ~Ruchanienagrubo [84.10.113.*]
    No i oddali po 1.87. Oddadzą niżej...
  • Re: Czekam na niższy kurs... Autor: ~HiperBessaMCI [46.204.49.*]
    Gram na CDR w ciągu tygodnia 8% zrealizowane. Teraz lekka korekta pod drugie ramię dna, może coś więcej ale nie na już czym straszyć wszystko złe infa w cenie. GOP też ubija dno , w 1 kw premiera RUSTLERA który ma często przyrosty na Steamie 3-4 z wszystkich polskich nowych produkcji. Vars jest tu najsłabszy ale to tylko ubogi krewny reszty. Taki spekulacyjny papirus
  • Re: Czekam na niższy kurs... Autor: ~Reznor [89.64.122.*]
    Najwiecwj i tak na swissmedzie wyciągnąłeś ostatnio to byl dobry setup. Co do CDR zgadza się, czekam na pierwszy komunikat o redukcji S-ek, jak zaczną odkupywać akcje to będzie grzało, teraz to takie podbitki. Zapewne zbiegnie się z wydawaniem patch-y na konsole styczen/luty. Obserwuje sobie ten GOP, faktycznie zrobil dobrą korektę
  • Re: Czekam na niższy kurs... Autor: komar_13 [5.173.136.*]
    A PCF moze ktoś ma? Tutaj kurs nie wystartował po debiucie.
    Ja mam
  • Re: Czekam na niższy kurs... Autor: ~inż_Mic [77.87.0.*]
    Reznor z poprzednich wpisów wiem, że jesteś mocno zaangażowany w Forever Ent. Co myślisz o ostatnim espi? MBM opuści pokład w 1 q? Zmasakrują kurs tak samo jak po wyjściu Insignis ?
    Nie będzie sypania, to 3 inwestorów tworzy fundusz znam ich i wiem, ze traktują forka długoterminowo. Sprzedali akcji za 42 tys :) wiec bym nie sial paniki. Jak będę wiedział więcej to dam znać. Pamietaj, ze oni mają akcje od 0,80 gr. Będzie ok, I kw powinniśmy być powyzej 10,00 -10,50 minimum
  • Re: Czekam na niższy kurs... Autor: ~inż_Mic [77.87.0.*]
    Jaki jest cel zejścia MBM poniżej 5% jeśli nie chodzi o sypanie bez komunikatów ? To, że są od od dawna na Forku to wiem dlatego spodziewałem się realizacji zysków bo szykuje się podbitka i dobry wolumen po wynikach za 2020
  • Re: Czekam na niższy kurs... Autor: komar_13 [5.173.137.*]
    Reznor, zastanawiam się właśnie nad PCF. Obecna cena wygląda na stabilną a do premiery juz bardzo blisko. Spółka ma doświadczenie w grach, więc tutaj powinno być bezpiecznie.
  • Re: Czekam na niższy kurs... Autor: ~tony [37.47.109.*]
    PCF warto trzymać ale przed premiera wywalić .Trochę słabe hype jak pod tak duży tytuł jest ale czym bliżej premiery tym hype powinno rosnąć. A co myślisz o tym suprise od Jujube w postaci jeszcze nie pokazanej gry za 2 banki punk wars na 2 q?? Teraz naganiają mocno Alberty i toppic na odbicie na Creepy ale mnie nie wkręcą ewidentna podbitka była na 1100 zeta jak kupie to po 900 zeta a nie po 1100 ale jak naganiaja...ale pewnie dużo luda się na to da wkręcić.
  • Re: Czekam na niższy kurs... Autor: ~Ruchanienagrubo [84.10.113.*]
    Zaczynam mocniej wchodzić w Var czekam na coraz to niższe pochylenia niskopochylonych. Niech ten sypacz wysypie się do końca.
  • Re: Czekam na niższy kurs... Autor: ~Cinu [83.28.219.*]
    Chwalis się czy żalisz kolego?
[x]
VARSAV -2,22% 0,44 2026-05-29 12:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.