• brak papiera Autor: ~1000 [85.221.136.*]
    Będzie się działo ,a tu brak papiera na sprzedaż
  • Re: brak papiera Autor: ~Ronaldo [37.47.38.*]
    Na razie nie puszczają kursu ale może być ciekawie
  • Re: brak papiera Autor: ~SZOK [91.212.223.*]
    Tutaj jest cisza ... 4 posty w tym roku....Szook....Cisza przed burzą?????
    Ja stawiam Na January/Górski.....90% akcji.....można się wymienić na akcje Saule Technologies.....a im January obiecywał kapitalizację 100 mln EUR do końca 2021 roku......SZOK!!!
  • Re: brak papiera Autor: select [185.119.210.*]
    Dla mnie bardzo istotna informacja jest ten cytat:
    "Dodatkowo Spółka miałaby zostać doprowadzona do stanu bez jakichkolwiek istotnych zobowiązań, sfinalizować wszystkie prowadzone projekty, zamknąć księgowo rok 2020 wraz ze sporządzeniem sprawozdania finansowego i przeprowadzeniem badania przez biegłego rewidenta"

Skorupa po spółce ma być czysta i gotowa na przyjęcie nowego biznesu.

Warto mieć choć trochę akcji, bo biznes może obiecujący.
  • Re: brak papiera Autor: ~SauleTechnologies [31.0.35.*]
    Wszystko jest przemyślane ...już się dogadali w listopadzie. ... Daty są ustalone jakby idealnie pod Saule Technologies . Faktycznie idealnie
  • Re: brak papiera Autor: ~SauleTechnologies [31.0.35.*]
    A akcji zostało ledwie 300 000 teoretycznie......i pewnie Nowi Inwestorzy już mają sporo tych akcji......Tak aby przekroczyć 90%
  • Re: brak papiera Autor: ~OK [91.212.223.*]
    Zostało na Sprzedaży 11 400 sztuk akcji...Pozdrawiam.
    Ja dzisiaj dobralem.
    Jeśli wszystko pójdzie ok to będzie fajnie jak na easycall.
    Ale jeśli to Saule.... to wystarczy mieć 1000 akcji i za rok będzie ktoś bardzo zadowolony.
    Czas pokaże co z tego wyjdzie.
  • Re: brak papiera Autor: ~GRUBO [91.212.223.*]
    Dnia 2020-12-29 o godz. 09:52 select napisał(a):
    > Ja dzisiaj dobralem.
    > > Jeśli wszystko pójdzie ok to będzie fajnie jak na easycall.
    > > Ale jeśli to Saule.... to wystarczy mieć 1000 akcji i za rok będzie ktoś bardzo zadowolony.
    > > Czas pokaże co z tego wyjdzie.

Umowa jest taka, że Saule musi zaakceptować spółkę przedstawioną do mariażu i pewnie Akceptacja jest uzależniona od Możliwości wyłączenia ze spółki bierzącej działalnośći.... Myślę, że nie będzie z tym Problemu......Ma być raport za 2020 i biegły rewident .. i spółka wyczyszczona....
    Wydzielenie ZCP i sprzedaz/przeniesienie do innego podmiotu to podstawa takich połączeń.
    Tak jak pisałem wcześniej, tutaj ma być wszystko zrobione na tip-top, łącznie z opinią biegłego rewidenta.
    To daje podstawy do myślenia o tym, że wchodził będzie poważny biznes i nowi właściciele poważnie też do tego podchodzą.
    Akcji mało, u drobnych ilość znikoma więc i nowa emisję dla inwestora można śmiało przeprowadzać bo pewnie bez emisji się nie obejdzie.
    Saule miało wejść w pierwszym półroczu a jednym z warunków sprzedaży akcji tej spółki jest zwołanie WZA do końca maja.
    Kto by tu nie wchodził, to jest duża szansa na konkretne wzrosty.
    Easycall poszedł z 3 na 16 PLN a jeszcze nie wiadomo kto tam wejdzie.
    Dnia 2020-12-29 o godz. 11:06 select napisał(a):
    > Wydzielenie ZCP i sprzedaz/przeniesienie do innego podmiotu to podstawa takich połączeń.
    > > Tak jak pisałem wcześniej, tutaj ma być wszystko zrobione na tip-top, łącznie z opinią biegłego rewidenta. 
    > > To daje podstawy do myślenia o tym, że wchodził będzie poważny biznes i nowi właściciele poważnie też do tego podchodzą.
    > > Akcji mało, u drobnych ilość znikoma więc i nowa emisję dla inwestora można śmiało przeprowadzać bo pewnie bez emisji się nie obejdzie.
    > > Saule miało wejść w pierwszym półroczu a jednym z warunków sprzedaży akcji tej spółki jest zwołanie WZA do końca maja.
    > > Kto by tu nie wchodził, to jest duża szansa na konkretne wzrosty.
    > > Easycall poszedł z 3 na 16 PLN a jeszcze nie wiadomo kto tam wejdzie.

Dokładnie, te INFO i ta Umowa , wygląda tak solidnie jak Umowa JRH z Saule Techologies....Chyba pisał to ten sam człowiek......Tutaj już wiadomo jaka spółka będzie wchodzić..... i według mnie .... bardzo duże szanse w tym ma właśnie Saule Technologies.
  • Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation Autor: ~Pytanie [80.111.34.*]
    Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Oj bo KNF dobierze sie do takich jak ty.
  • Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation Autor: ~SPOKO [91.212.223.*]
    Dnia 2020-12-29 o godz. 21:22 ~Pytanie napisał(a):
    > Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
    >
    > Oj bo KNF dobierze sie do takich jak ty.

Tu są tylko przypuszczenia i to prawdopodobne.
    Są prywatną opinią a nie komunikatem o połączeniu......Chyba po to forum jest do wyrażania własnych opinii?????
  • Re: brak papiera Autor: ~1000 [85.221.136.*]
    Stało się brak papiera
  • Re: brak papiera Autor: ~stałosięfaktem [91.212.223.*]
    Pusto, a ja chciałem jeszcze dokupić.....Lipa....
    To kupuj puszczam
  • Re: brak papiera Autor: ~SPOKO [91.212.223.*]
    Dnia 2021-01-13 o godz. 16:03 ~1000 napisał(a):
    > To kupuj puszczam

Sorry, ale puścić to Ty możesz......
    Dnia 2021-01-13 o godz. 16:03 ~1000 napisał(a):
    > To kupuj puszczam

Sorry, ale puścić to Ty możesz......
    puściłem zlecenie sprzedaży nie wiem czym kolege uraziłem
    Dnia 2021-01-13 o godz. 16:15 ~1000 napisał(a):
    > puściłem zlecenie sprzedaży nie wiem czym kolege uraziłem

Co mogłem to wziąłem.....Dzięki kolego...
  • Re: brak papiera Autor: ~pytanko [91.212.223.*]
    Jaki kurs obstawiacie dzisiaj???
  • Re: brak papiera Autor: ~aa [83.7.110.*]
    12,80
    Dnia 2021-01-14 o godz. 13:01 ~aa napisał(a):
    > 12,80

Na sprzedaży na 12 leży 5 000....no ale to może być chwila i będzie rozebrane...
[x]
UNIVERSE -5,00% 6,65 2025-09-25 15:32:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.