Tutaj jest cisza ... 4 posty w tym roku....Szook....Cisza przed burzą????? Ja stawiam Na January/Górski.....90% akcji.....można się wymienić na akcje Saule Technologies.....a im January obiecywał kapitalizację 100 mln EUR do końca 2021 roku......SZOK!!!
Dla mnie bardzo istotna informacja jest ten cytat:
"Dodatkowo Spółka miałaby zostać doprowadzona do stanu bez jakichkolwiek istotnych zobowiązań, sfinalizować wszystkie prowadzone projekty, zamknąć księgowo rok 2020 wraz ze sporządzeniem sprawozdania finansowego i przeprowadzeniem badania przez biegłego rewidenta"
Skorupa po spółce ma być czysta i gotowa na przyjęcie nowego biznesu.
Warto mieć choć trochę akcji, bo biznes może obiecujący.
Ja dzisiaj dobralem.
Jeśli wszystko pójdzie ok to będzie fajnie jak na easycall.
Ale jeśli to Saule.... to wystarczy mieć 1000 akcji i za rok będzie ktoś bardzo zadowolony.
Czas pokaże co z tego wyjdzie.
Dnia 2020-12-29 o godz. 09:52 select napisał(a): > Ja dzisiaj dobralem. > > Jeśli wszystko pójdzie ok to będzie fajnie jak na easycall. > > Ale jeśli to Saule.... to wystarczy mieć 1000 akcji i za rok będzie ktoś bardzo zadowolony. > > Czas pokaże co z tego wyjdzie.
Umowa jest taka, że Saule musi zaakceptować spółkę przedstawioną do mariażu i pewnie Akceptacja jest uzależniona od Możliwości wyłączenia ze spółki bierzącej działalnośći.... Myślę, że nie będzie z tym Problemu......Ma być raport za 2020 i biegły rewident .. i spółka wyczyszczona....
Wydzielenie ZCP i sprzedaz/przeniesienie do innego podmiotu to podstawa takich połączeń.
Tak jak pisałem wcześniej, tutaj ma być wszystko zrobione na tip-top, łącznie z opinią biegłego rewidenta.
To daje podstawy do myślenia o tym, że wchodził będzie poważny biznes i nowi właściciele poważnie też do tego podchodzą.
Akcji mało, u drobnych ilość znikoma więc i nowa emisję dla inwestora można śmiało przeprowadzać bo pewnie bez emisji się nie obejdzie.
Saule miało wejść w pierwszym półroczu a jednym z warunków sprzedaży akcji tej spółki jest zwołanie WZA do końca maja.
Kto by tu nie wchodził, to jest duża szansa na konkretne wzrosty.
Easycall poszedł z 3 na 16 PLN a jeszcze nie wiadomo kto tam wejdzie.
Dnia 2020-12-29 o godz. 11:06 select napisał(a): > Wydzielenie ZCP i sprzedaz/przeniesienie do innego podmiotu to podstawa takich połączeń. > > Tak jak pisałem wcześniej, tutaj ma być wszystko zrobione na tip-top, łącznie z opinią biegłego rewidenta. > > To daje podstawy do myślenia o tym, że wchodził będzie poważny biznes i nowi właściciele poważnie też do tego podchodzą. > > Akcji mało, u drobnych ilość znikoma więc i nowa emisję dla inwestora można śmiało przeprowadzać bo pewnie bez emisji się nie obejdzie. > > Saule miało wejść w pierwszym półroczu a jednym z warunków sprzedaży akcji tej spółki jest zwołanie WZA do końca maja. > > Kto by tu nie wchodził, to jest duża szansa na konkretne wzrosty. > > Easycall poszedł z 3 na 16 PLN a jeszcze nie wiadomo kto tam wejdzie.
Dokładnie, te INFO i ta Umowa , wygląda tak solidnie jak Umowa JRH z Saule Techologies....Chyba pisał to ten sam człowiek......Tutaj już wiadomo jaka spółka będzie wchodzić..... i według mnie .... bardzo duże szanse w tym ma właśnie Saule Technologies.
Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
Dnia 2020-12-29 o godz. 21:22 ~Pytanie napisał(a): > Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną. > > Oj bo KNF dobierze sie do takich jak ty.
Tu są tylko przypuszczenia i to prawdopodobne. Są prywatną opinią a nie komunikatem o połączeniu......Chyba po to forum jest do wyrażania własnych opinii?????