Coman zdecyduj się w jakim kierunku to ma.pojsc??? Wg mnie jeszcze tragedii nie ma dotarliśmy do średniej kroczacej i powinniśmy jutro odbić w górę jeśli przebijemy w dół to napewno na kolejne rekordy średnioterminowe trzeba będzie poczekać ja myślę cały czas że ktoś umiejętnie zbiera wprowadzając strach wśród słabych rączek które myślały że tu będzie 500% w miesiąc ja trzymam bo muszę ale dziś jeszcze jestem optymistą.
Dokładnie od kilku miesiecy też to widzę tu jest zbyt mało akcji w obrocie muszą to robić mega powoli te ostatnie kilkadziesiąt procent było po to żeby mieć z czego szarpnąć w dół i odebrać więcej akcji tu trzeba to robić umiejętnie w tym wszystkim widać jakiś głębszy długoterminowy cel pytanie czy teraz odbija w górę żeby technicznie wykres wyglądał w trendzie wzrostowym czy zejdą na niższe poziomy...
Sytuacja jest b,interesująca, grubas nerwowo podskakuje od jakiegoś czasu,a zwykle jest na odwrótto,tak zwana ulica zwykle to robi.Utwierdzam się że siedzą tutaj nieżli twardziele,co mnie bardzo cieszy.
Wg mnie to ta sama osoba wystawiła na S i kupiła po pierwsze sztucznie generują wysoki obrót a po drugie liczą że któryś z nas się wystraszy i zacznie wywalać... Tak więc trzymać...
Spokojnie biorą nas na przetrzymanie jeszcze nie takie zagrywki tu będą kierunek dalej jest jeden ja dokupuje małe ilości na dołkach jak bym miał więcej wolnych środków brał bym więcej... Trzymać nie oddawać nie ma tragedii...