miałem dziś taki sen, że patrze na swoje akcje, a tam sanwil poszybował na 18z!! czy to może się spełnić? czasami ma dziwne sny np jechałem i odczepiła mi się przyczepka samochodowa, itp akurat to się nie spełniło jeszcze.
Dnia 2020-12-21 o godz. 09:18 ~zbyszek napisał(a): > miałem dziś taki sen, że patrze na swoje akcje, a tam sanwil poszybował na 18z!! > czy to może się spełnić? > czasami ma dziwne sny np jechałem i odczepiła mi się przyczepka samochodowa, itp > akurat to się nie spełniło jeszcze.
Wszystko będzie zależeć od dalszego rozwoju covida (nie zapowiada się na szybkie zakończenie,a prawdę mówiąc,to ja nie widzę końca tego) i czy będą chęci pompowania kursu. Ale tu łatwo jest wywindować kurs,więc to łakomy kąsek dla spółdzielni. Skoro w 2007 roku kosztował ponad 300 zeta za akcję,no to różnie może być :-).
przy inwestowaniu w sanwil bardzo podobał mi się ten 300zł kurs z 2007r :) pamiętasz może co się wtedy wydarzyło? jakaś firma meblarska zatrudniła tapicera do tapczanów i podpisali z sanwilem umowę? czy coś innego się wydarzyło?
Dnia 2020-12-21 o godz. 09:50 ~zbyszek napisał(a): > przy inwestowaniu w sanwil bardzo podobał mi się ten 300zł kurs z 2007r :) > pamiętasz może co się wtedy wydarzyło? > jakaś firma meblarska zatrudniła tapicera do tapczanów i podpisali z sanwilem umowę? czy coś innego się wydarzyło? >
Nie tam,nowego ciecia zatrudnili :-D. A na serio,to były zakusy do przejęcia firmy chyba przez Duńczyków i sytuacja finansowa była lepsza od tej z ostatnich lat,w sumie wtedy na podobnym poziomie zarabiał. No i spekuła :-).
Dnia 2020-12-21 o godz. 09:50 ~zbyszek napisał(a): > przy inwestowaniu w sanwil bardzo podobał mi się ten 300zł kurs z 2007r :) > pamiętasz może co się wtedy wydarzyło? > jakaś firma meblarska zatrudniła tapicera do tapczanów i podpisali z sanwilem umowę? czy coś innego się wydarzyło? >
takie numery j.w. to działają przeważnie tylko 1 raz Później "sukces" sie juz nie powtórzył np. przy zakupie BOMI, czy DRASZBY ,..... A już opcje walut. to był HICIOR na całego ,......
Dnia 2020-12-21 o godz. 12:11 ~scettino napisał(a): > Dnia 2020-12-21 o godz. 09:50 ~zbyszek napisał(a): > > przy inwestowaniu w sanwil bardzo podobał mi się ten 300zł kurs z 2007r :) > > pamiętasz może co się wtedy wydarzyło? > > jakaś firma meblarska zatrudniła tapicera do tapczanów i podpisali z sanwilem umowę? czy coś innego się wydarzyło? > > > > takie numery j.w. to działają przeważnie tylko 1 raz > Później "sukces" sie juz nie powtórzył np. przy zakupie BOMI, czy DRASZBY ,..... > A już opcje walut. to był HICIOR na całego ,......
Obudziłeś się jak prezes w czasie stanu wojennego,haha :-). A ty jakie miałeś sny? Chyba takie same,jak 12 lat temu :-D.