Podobnie jest na CD project. Cytat:
"osoba podająca się na forum bankier.pl jako adwokat Mikołaj Orzechowski poinformowała, że odnośnie zarządu CD Projekt "aktualnie analizuje wraz z zespołem kancelarii przesłanki do wytoczenia pozwu zbiorowego wraz ze złożeniem zawiadomienia o możliwości popełnieniu przestępstwa z ar.t 286 kk. - wprowadzenie w błąd celem uzyskania korzyści majątkowej".
Może są osoby poszkodowane przez byłego prezesa Babine i chciałby przeciw niemu wystąpić pozwem zbiorowym. Ja jestem chętna. Piszcie i skrzykniemy się na priv. Czy FB czy utworzyć email do tego.
Najpierw określmy ilu nas jest.
Witam,Założyłam konto do zgłaszania sie do pozwu przeciw byłemu Prezesowie AQT. Skrzykniemy się przez email.Piszcie proszę na email: aqt.pozew@gmail.com
Na fb jest już stworzona grupa akcjonariuszy, co prawda troche przycichła ale może lepiej to reaktywować i tam działać w temacie. Wygodniej na fb takie tematy ogarniać.
Napisałam też do tych co brali odemnie kontakt z FB i nikt nie odpisuje na emaila.
Dlatego stworzyłam nowy kontakt i mamy już kilka osób zgłoszonych.do pozwu zbiorowego musi być min
10 osób.