Nie ukrywam, że mnie rozbawiłeś tym wpisem. Swoją drogą obrazkowy CP2077 to może dobry pomysł, na pewno nie było by problemu z optymalizacją i bugami. Jak by nie patrzeć DDI jest skazane na sukces a kapitalizacja tylko 1000 razy mniejsza niż na CDR:)
Do tego marka Vamipre the Masqerede ma na świecie liczne grono fanów i gdyby co miesiąc wydawali taką interaktywną nowelę, to się będzie nadal sprzedawać. Z resztą wystarczy spojrzeć na wyniki - ponad 800.000 zł zysku na czysto za ostatnie dwa kwartały. Wsparcie że strony Bloobera też zrobi swoje.
Jasne, troliku, umowmy sie ze otworze tutaj powiedzmy 1.maja 2021 o 9 godz watek pod tytulem "makabrra" i pogadamy o spolce? Ok? Jestem ciekaw co wtedy napiszesz i czy w ogole bedziesz jeszcze tak aktywny jak dzisiaj.
A widziałeś w cyberpunku daleki krajobraz , budynki, auta, zmieniające się w 2D? Ja myślę że DDI już tam działa jako firma nadrzędna do przekształcania projektu cyberpunka w pełnoprawny tytuł cyberpunk 2D77.
Cdprojekt skończy w długach a DDI przejmuje prawa do świata cyber
Rasa, a dlaczego CDP i DDI mają wspólną literę D w środku? Ha... zatkało kakao! Zobaczysz, że niedługo CDP ujawni współpracę z draw distance. Tu będzie 385 zł pod koniec lutego