Podbijam :) I dodam żem wdzięczny za PTN, żeście mi pokazali. Oczywiście nie kupuję w ciemno wszystkiego na czym się ujawnicie.., uprzedzając co poniektórych. Ale nad Poltronic'kiem długo się nie zastanawiałem gdy okazało się, że są właścicielem marki, której taśmy ledowe uważam za najlepsze i od sześciu lat tylko te kupuję i polecam wszystkim zainteresowanym. Dodatkowo zainteresowanie ledem w google trends rok do roku rośnie (tak jak i PV) i jest obecnie najwyższe w historii. Za obecny stan odpowiedzialne jest co prawda wzmożone zainteresowanie w okresie zimowo-świątecznym kiedy to więcej "świecimy", dekorujemy domy i dajemy prezenty. Ale myślę, że nadchodzący czas będzie czasem małych przyjemności / potencjalnych oszczędności (w obliczu rosnących cen prądu) i nowe samochody czy telewizory (już się obkupili w tv po pierwszym lockdownie) zastąpią ledowe żarówki, lampeczki i kolorowe światełka w kuchni czy sypialni. Zresztą.., zakładając, że plan Morawieckiego dojdzie do skutku, nic innego za "miskę ryżu" nie kupią xD Dzięki chłopaki :)