Straciłem 800 zł czyli całe nic . Nie wiem jak wam na koncie maklerskim MBanku to rozliczyli . Piszą tu co niektórzy że w ING wliczyli im to w straty w MBanku tego nie widzę . Duzo ludzi potraciło tu masę kasy ja też się dałem nabrać na jakieś walcownie i uj wie co ale stratę mam minimalną inni potracili majątki Piszcie do PiS do KNF do Ziobry czy do SII,
Wynik roczny to algorytm wylicza w takiej prognozie na rachunku po zalogowaniu. Jak dostaniesz pit 8c to bedzie inaczej. Żadna strata z tego tytułu nie bedzie rozliczona przez żadne biuro. Trzeba zainwestować 50 zł w prowizje i sprzedac komukolwiek umową kupna sprzedaży za 1 grosz cały pakiet i wtedy biuro robi transfer i wtedy dopiero masz strate. Umowa jest podstawą różnicy cena zakupu - cena sprzedaży. Ci z ing sie zdziwią jak dostaną pit 8c w lutym. Napisz na Insta do córki prezesa moze wie kiedy ojciec zacznie kase oddawać Fitptasiemleczko , albo do synusia Huberta P.
Bardzo dobry pomysł. Pisać donosy na zorganizowaną grupę przestępczą ptaszków, podleckiich, śmietan, wrzesinskich ,polañskih, karkosikiuw I innych co wyłudzili setki mln złotych